Soms heb je van die dagen. Je voelt je niet helemaal lekker, je hebt een bad hairday en ook je huid laat te wensen over. Met deze slimme beauty boost tips zie je er binnen no-time – en ook de dagen erna – weer prachtig uit.

1. Drink meer water

Heb je een doffe huid? Waarschijnlijk drink je niet genoeg water. 1,5 tot 2 liter per dag is echt nodig om je huid goed te hydrateren. Zet een liter fles water op je bureau en vergeet niet om hier regelmatig van te drinken. Ook bepaalde apps voor op je telefoon kunnen je helpen om voldoende te drinken. Vervang daarnaast één van je kopjes koffie door bijvoorbeeld thee.

2. Voeg wat glans toe

Een beetje meer glans op je gezicht doet wonderen voor je gelaat. Je ziet er instant frisser uit. Breng een highlighter aan op je junkbeenderen, net boven je wenkbrauwen en in de hoeken van je ogen.

3. Ga op tijd naar bed

Het klinkt zo simpel, maar als je er moe uitziet ben je het vaak ook. Op tijd naar bed dus. Probeer elke dag een half uur eerder in bed te liggen. Je zult zien dat je de volgende dag veel meer uitgerust je bed uit stapt en er bovendien veel frisser uitziet.

4. Geef je ogen een boost

Slaperige of kleine oogjes? Mascara does the trick! Een extra likje op je wimpers opent je ogen en zorgt voor een wakkere blik. Combineer met een beetje witte oogschaduw in de ooghoeken of een witte lijntje op je onderste ooglid en je ziet er uitgeslapen en fris uit.

5. Stift je lippen

Zit je niet helemaal lekker in je vel? De juiste kleur lippenstift, zoals klassiek rood, zorgt voor een instant glamour gevoel. Kies er eentje die past bij je huidskleur, sommige tinten kunnen je namelijk een beetje bleek doen lijken.

Wat is jouw beauty boost tip?

Bron foto’s: Pinterest