Als het aankomt op beauty producten maken we onderscheid tussen de ware must-haves (zoals een everyday lippenstift) en nice-to-have items (zoals een glitter nagellak voor de feestdagen of een te mooi make-up palette van Urban Decay). Maar welke 5 must-have beauty producten mogen nu echt niet ontbreken in je make-up stash? Ik laat het je graag zien!

1. Een mooie nude lipstick

Wij worden heel hebberig van alle tinten lipstick, maar om heel eerlijk te zijn grijpen we 9 van de 10 keer naar die prachtige nude lipstick. Altijd goed en – als je de goede kleur hebt – doet ‘ie wonderen voor je teint. Zeker een must-have.
PS: een klassieke rode lipstick mag ook zeker niet ontbreken in je make-uptasje. Zoals deze van Dior.

2. Een goede föhn, krultang of steiltang

Druk, druk, druk. Busy is our middle name. Geen wonder dat we ‘s ochtends niet altijd tijd (en zin) hebben om uitgebreid onze haren te doen. Toch gestyled de deur uit? Ga voor een goede föhn, krultang of steiltang die snel en efficiënt werkt waardoor je binnen no-time een mooi kapsel hebt. Het mag even wat kosten, maar geloof ons, het is het waard.

3. Een droogshampoo

Geen tijd of zin om je haren te wassen? Droogshampoo is de oplossing en de redder in nood op drukke ochtenden wanneer we echt geen tijd hebben om onze haren te wassen. Even sprayen en je haren zijn weer fris en luchtig.

4. Een dagcreme met SPF

Algemeen bekend: de zon is schadelijk voor je huid. Je krijgt er rimpels van en ook voor je gezondheid is te veel zon niet goed. Ook in de herfst- en wintermaanden. Kies daarom standaard voor een dagcrème met SPF. Zo is je huid beschermd, het hele jaar door.

5. Een goed serum

Niet veel mensen kennen de vele voordelen van een serum, maar geloof ons: het is een onmisbaar basis item in je dagelijkse skincare routine. Het zorgt ervoor dat je dag- en nachtcrème beter wordt opgenomen door je huid en versterkt de werking. Daarnaast heeft een serum een specifieke werking die past bij jouw huid. Zo zijn er serums die fijne lijntjes en rimpels verminderen, roodheid tegengaan of de huid en/of ouderdomsvlekjes oplichten.

Welk beautyproduct is volgens jou echt onmisbaar?