Yes! Eindelijk is het mooi weer in Nederland. Dat betekent korte rokjes, sandaaltjes en hup naar het strand! Ik geef je 10 redenen waarom de zomer zo ontzettend fijn is.

1. Terrasjes pakken

Na het werk nog even snel het terras op om uiteindelijk tot laat, heel laat, te blijven plakken omdat het zo gezellig is.

2. IJsjes eten

In de winter is het toch echt te koud voor een softijsje maar in de zomer mag het gewoon. Van de good old raket tot een magnum (met nootjes!). En het liefst meerdere per dag, want tja…je moet toch een beetje afkoelen.

3. Buiten eten

Of het nu ‘s ochtends is bij het ontbijt of ‘s avonds: buiten eten geeft je dat ultieme zomergevoel. Lekker uitgebreid tafelen, lange gesprekken voeren en genieten van de zon. Oh en vergeet natuurlijk de BBQ niet!

4. De hele dag je zonnebril op

En dan lekker gluren naar iedereen die voorbij komt. Ook perfect om je wallen te verbergen na een zwaar avondje.

5. Luchtige jurkjes

Jurkjes, we love them! Onder deze categorie vallen overigens ook maxi skirts en korte rokjes.

6. Aardbeien

Het beste fruit ooit en eigenlijk alleen lekker in de zomer. Aardbeien eten we dan ook het liefst de hele dag door. In de yoghurt, op een beschuitje, door een salade…het kan en mag allemaal.

7. Het festivalseizoen!

In de buitenlucht genieten van je favoriete muziek onder het genot van een drankje en omsingeld met je beste vrienden. Need we say more?!

Wat vind jij zo leuk aan de zomer?