De mooiste beauty en make-up trends voor het najaar en de winter van 2013/2014 zijn – as always – stunning. Van zwarter dan zwart tot de natural beauty look en van glitters, glitters en nog meer glitters tot vurige rode lippen. We zien het komend seizoen allemaal voorbijkomen in beautyland. Maak je vast op – letterlijk! – voor een beeldschoon seizoen met de fijnste beauty en make-up trends voor herfst en winter 2013/2014. Ik laat je graag de upcoming trends zien voor komend modeseizoen.

Shimmer&Shine

Wij meisjes houden van glitter, glans en nog veel meer glitter. Ik was dan ook zeer verheugd toen ik deze Glitter eyes zag bij Chanel. Voor wie houdt van nog meer glamour en glitter zal blij worden van de metallic trend. Denk zilveren accenten op de ogen en gouden glitters afgemaakt met een goede mascara en een fijne streep eyeliner.

Vurig rood

Je lippen mogen knallen dit seizoen. Verleidelijke en sensuele lippen creëer je binnen no-time met een vuurrode kleur op de lippen. Of ga voor een tijdloze en klassieke look en kies voor bordeauxrood. Vind je rood al snel te opvallend? Bij een rode lipstick draait het allemaal om de juiste tint. Experimenteren is een echte must wil je de juiste kleur vinden die het beste past bij jouw huid- en haarkleur.

Natural beauty

Flawless skin, nude lips en een healthy glow. Dé keyingrediënten voor een natural look. Met de juiste concealer en foundation creëer je een egale huid. Een lichte blush op de wangen, en het liefst eentje met lichtreflecterende pigmenten voor die fijne gloed, zorgen voor een verzorgde en frisse uitstraling. Je look maak je af met een subtiele bruine mascara (zwart oogt te hard) en een mooie lichtroze gloss.

Zwartkijkers

Zwart is never out of style. Vandaar dat we deze alleskunner nu ook in beautyland veelvuldig gaan spotten deze winter. Vooral de eyeliner is een echte must dit seizoen. Veel oefenen dus om dat perfecte zwarte streepjes te trekken. Naast de eyeliner zien we ook veel wings en dan het liefst dik, gedefinieerd en in een scherpe punt zoals bij Lanvin. Wie voor de punklook gaat, doet het goed met een een zwarte kleur op de lippen. Uitdagend en absoluut opvallend.

Welke beautytrend is jouw favoriet voor komend seizoen?