Dé beauty trend voor winter 2014/2015 is de Twiggy look. Het modeicoon uit de jaren ’60 maakt haar rentree met haar iconische ooglook. Denk aan heel veel mascara, nog meer nepwimpers en een stevige eyeliner. De keyingredienten voor de ultieme Twiggy eyes. Benieuwd naar deze beauty trend voor winter 2015? Ik laat je graag de mooiste inspiratie zien en tips voor het creëren van de perfecte Twiggy eyes.

Twiggy eyes

Met dit stappenplan creëer je binnen no-time de mooiste Twiggy eyes.

Stap 1: de basis van de Twiggy look is een mooie en stralende huid. Twiggy droeg zelf nooit foundation of poeder, maar ben je zelf niet gezegend met een egale huid dan zijn deze beauty producten dé must-haves voor een prachtige teint.

Stap 2: gebruik een zwarte eyeliner rondom je ogen en breng vervolgens een donkere oogschaduwkleur aan op het bewegende ooglid en de wimperrand. De basis van je oogmake-up is nu gelegd.

Stap 3: het belangrijkste van de Twiggy Look is de mascara. Krul eerst je wimpers met een wimperkrultang waarna je met een verlengende mascara meerdere laagjes zwarte mascara aanbrengt. Voor de onderste wimpers kan je het beste je mascara verticaal houden zodat je met de punt van de borstel de wimpers kan aanzetten. Geen lange wimpers van jezelf? Maak kan gebruik van nepwimpers.

Stap 4: ga voor een roze blush voor de ultieme finishing touch et voila: je Twiggy look is ready to go.

photo credit: twiggy via photopin (license)

Wat vind jij van Twiggy eyes?