Ook in tout bekend Nederland en bij de Hollywoodsterren is er een ware babyboom gaande. Heel wat bekende zwangere vrouwen verwachten in 2015 hun eerste of tweede kindje. Ik selecteerde de mooiste mommies-to-be die nu zwanger zijn.

Monique Smit


De prachtige blondine is uitgerekend in augustus en verwacht samen met haar vriend hun eerste kindje. Op deze foto is ze 29 weken zwanger. Bescheiden buikje niet waar?

Yolanthe Sneijder-Cabau

Never miss an opportunity to tell your child, 'I love you' ❤️???? ☺️????

Een foto die is geplaatst door yolanthecabau (@yolanthecabau) op


In oktober staat de komst van de kleine Sneijer-Cabau gepland. Geruchten gaan dat Yolanthe zwanger is van een tweeling, getuige de grootte van haar babybump maar zowel Wesley als Yolanthe houden hun lippen stijf op elkaar.

Yfke Sturm

Het succesvolle Nederlandse model Yfke Sturm is zwanger! Ze houdt haar privéleven behoorlijk privé maar vertelde onlangs wel aan het magazine Grazia dat ze eind juli is uitgerekend en een jongen verwacht.

Elin Kling

Life 2.0 ????

Een foto die is geplaatst door Elin Kling (@elinkling) op


De Zweedse blogger en fashionista Elin Kling maakte haar zwangerschap in februari bekend met een prachtige zwart/witfoto van de babybump. Nu een paar maanden later is ze bijna uitgerekend en ready to pop.

Kim Kardashian

Loved my glam from the InStyle Awards @makeupbymario @michaelsilvahair For a look for less & breakdown go to my app! http://bit.ly/1Gwcic1

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op


Realityster Kim Kardashian is zwanger. Met haar man Kanye West verwacht Kim haar tweede kindje. Ze hebben samen al een superschattig dochtertje genaamd North.

Welke mommy-to-be is jouw favoriet?