Slapeloze nachten, wallen die tot de knieën lijken te reiken en een vermoeide blik. Als mama zijnde is die frisse, uitgeruste look ‘s ochtends vroeg ver te zoeken. De oplossing? Een goede concealer. Deze allerkunner weet donkere kringen en wallen moeiteloos weg te vagen. Welke echt werken? Deze vijf toppers!

1. Om maar meteen met het beste paard te beginnen. Touche Éclat van Yves Saint Laurent is eigenlijk onmisbaar in elke beautystash. Dit cultproduct doet je teint opleven en geeft vermoeide ogen een stralende blik. Yours truly kan dit zeker bevestigen.

2. Al jarenlang mijn #1 concealer. Estée Lauder Double Wear Stay in Place Concealer is dik genoeg om mijn wallen en blauwe kringen te verdoezelen, maar smeert zo fijn uit dat je geen pancake effect krijgt onder de ogen.

3. Uiteraard mag een concealer van MAC niet ontbreken in dit lijstje. Pas recent ontdekt, maar wel direct een blijvertje. MAC Pro Longwear Concealer zorgt voor een goede dekking en verdoezelt mijn donkere kringen.

4. Dat een goede concealer niet altijd duur hoeft te zijn bewijst deze concealer van NYX. De crème is heerlijk zacht en geeft niet alleen een volledige dekking maar hydrateert ook de huid onder de ogen.

5. Superlichte concealer van Bobbi Brown met de toepasselijke naam Tinted Eye Brightener die je wallen en vermoeide blik als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Resultaat is een frisse en stralende blik. Bovendien is de doorschijnende en strakke verpakking een lust voor het oog.

Gebruik jij een concealer en zo ja, welke is jouw favoriet?