Elke dag trek je andere kleren aan. Als je dit blog leest, hoor je waarschijnlijk bij de mensen die zelfs meerdere keren per dag een andere outfit kiezen. Je hebt ook een smartphone. Met als je slim bent, het beste sim-only abonnement of een prepaid simkaarten. Hiermee ben je baas in eigen bundel. Je kunt zelf je belbundel online via de Simyo app bijstellen. Hier kan je dus geld uitsparen voor het aanschaffen van nieuwe kleding. Je vindt het ook slim om die telefoon op een mooie manier te beschermen. Waarom zou je het bij één smartphonehoesje houden? Je hebt voor jezelf ook een klerenkast vol. Je telefoon is anno 2014 onderdeel van je look. Dus ook je hoesje moet er goed uitzien. Nu kun je natuurlijk een smartphonehoesje kiezen dat bij alle gelegenheden past. Zwart, wit, blauw of een andere effen kleur. Maar dat is saai. Dat wil jij niet uitstralen.
Smoezelige Ebay-hoesjes
De keuze uit smartphonehoesjes is enorm. Blingbling is een tijdlang in geweest, maar alweer een beetje op zijn retour. Bovendien zijn de meeste blingbling-hoesjes van Ebay van drie dollar al na een paar weken smoezelig of gewoon stuk. Want als je net zo bent als wij (en dat denken we), laat jij ook je telefoon zeker drie keer per dag uit je handen vallen. Dus je hebt zo’n hoesje niet alleen nodig omdat ‘ie bij je tas of jas past, maar ook om de telefoon te beschermen. Anders kun je snel op zoek naar een nieuw toestel.

swarovski-hoesjes

De oplossing: Swarovski!
Blingbling mag dan een beetje uit zijn, good old Swarovski gelooft er nog steeds in. Niet zomaar een hoesje met kralen en zeven kleuren, maar designs met echte Swarovski-kristallen erin verwerkt, die meteen de aandacht trekken. Op een niet overdreven manier. In plaats van verwondering, scoor je met zo’n Swarovskihoesje bewondering. En ze zijn nog erg stevig ook.
Kijk eens naar de Thao Fuchsia-hoes. Erg goedkoop is ‘ie niet met 69 euro, maar geraffineerd is hij wel voor die prijs. Roze en paars, en toch weer niet vanwege de kleuren die slim in elkaar overgaan.

guess-hoesjes

Guess heeft ze ook

Wil je pasjes bij je smartphone bewaren, dan is de Swanflower Black misschien een idee. Een prachtig lederen etui met tientallen kristallen die je tegemoet blinken. Houd je het liever simpel, dan zijn er ook eenvoudige hoesjes te krijgen die alleen de achterkant bedekken. Maar wel weer met een mooi motief met kristallen erin verwerkt. Houd je niet van kristallen maar wil je wel pasjes opbergen, kijk dan eens naar de hoesjes van concurrent Guess. Ook niet goedkoop, maar wel erg mooi. En stevig.

Slimme blingbling

Dit is blingbling met smaak. Echte kristallen, verwerkt in een door ervaren ontwerpers bedacht design. De hoesjes zijn helaas alleen voor de iPhone 5S en de Samsung Galaxy S4 te krijgen, dus een van die twee toestellen moet je wel hebben om met de kristallen hoesjes voor de dag te kunnen komen. En anders: koop dan zo’n telefoon er gewoon bij! Het hoesje maakt het waard, en met het beste sim-only abonnement haal je het geld er na een tijdje weer uit via een besparing op de telefoonkosten. Eindeloos bellen met een goede telefoon in een hoesje waar iedereen naar kijkt, wie wil dat nou niet?