bohemian wonen

Kleurrijk, bombastisch en alles behalve saai. Het bohemian interieur is voor iedereen die niet bang is voor kleur, patroontjes en graag verschillende stijlen met elkaar combineert zonder dat het allemaal hoeft te matchen. Met de bohemian trend kan je vrijwel alle kanten op. Als het maar een tikkeltje extravagant is en bovendien goed opvalt. Zelfs de meest onmogelijke kleuren mag je mixen en matchen en van printjes heb je echt nooit genoeg. Ik laat je de mooiste bohemian interieurs zien en tips voor je eigen bohemian interieur.

Bohemian wonen

Het bohemian interieur is een combinatie van heel veel kleuren, kitscherige accessoires, opvallende behangetjes en extravagante meubelen. Kortom: een druk, opvallend en alles-behalve-saai interieur. Niks is te gek. Mix seventies met een vleugje victoriaans klassiek of mix Marokkaanse invloeden met futuristisch design en creëer op deze manier een interieur dat helemaal bij je past. Vooral persoonlijke accessoires en souvenirs uit verre landen doen het goed in een bohemian interieur.

Basic bohemian

Een beetje too much al die kleurtjes en printjes, maar wil je je interieur wel iets meer pit geven? Combineer dan verschillende patronen in dezelfde kleur met elkaar. Zo houd je het toch rustig, maar door de verschillende prints (van bloemen tot strepen) toch spannend en levendig. Ook een gouden tip: houd de basis van je interieur rustig door te kiezen voor zwart, wit en grijs. Door kleurrijke en extravagante accessoires toe te voegen krijgt je interieur een bohemian touch maar blijft ‘ie toch rustig.

Wat vind jij van het bohemian interieur?

Image credits: Houzz.com