Mijn blonde lokken hebben heel wat te verduren; ik steil mijn haren vrijwel dagelijks, ga regelmatig naar de kapper voor een blondeersessie inclusief highlights en ik föhn wat af. Geen wonder dat mijn haar wel wat extra verzorging en liefde kan gebruiken. Ik ben eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe producten die mijn lokken voeden, sterker maken en mijn haren weer laten glanzen. Mijn badkamer staat dan ook vol met maskertjes, conditioners en serums. Nieuwe toevoeging: de haarverzorging van Booberry Bamboe die mijn haren niet alleen überzacht maken, maar ook verzorgen én mijn geverfde lokken langer blond houden. Ik laat je graag kennismaken met Booberry Bamboe!

Mijn nieuwe aanwinsten komen van de webshop Greendaddy.nl. Greendaddy verkoopt producten gemaakt van bamboe. Van bamboe kleding en verzorging tot bamboe ondergoed. Bamboe overstijgt de kwaliteit van katoen. Zo is bamboe zachter, ventileert beter, absorbeert vocht uitstekend en is anti-allergisch. Daarnaast groeit bamboe vele malen duurzamer dan katoen.

Voor je haren betekent bamboe extra veerkracht, sterker haar en een prachtige glans. Daarnaast zijn alle haarverzorgingsproducten van Booberry Bamboe vrij van schadelijke parabenen en DEA, niet op dieren getest en veganistisch. Benieuwd? Ik laat je graag kennismaken met de Booberry Bamboe antioxidant shampoo, conditioner en serum!

booberry-shampoo

Booberry Bamboe antioxidant kleur verlengende shampoo

Booberry Bamboe antioxidant kleur verlengende shampoo is verrijkt met bamboe-, moringazaad- en bessenextract. Het resultaat? Je haarkleur is verbetert en houdt langer, je lokken glanzen en droog haar is verleden tijd. Dankzij organische proteïnen en silicium is haar je sterker en superzacht.
Mijn ervaring: De shampoo heeft een fijne maar milde geur die direct doet denken aan een tropisch eiland. De structuur van de shampoo is anders dan ik gewend ben; het lijkt meer op gel. Dit is echter geen nadeel, want de shampoo brengt gemakkelijk aan. Bovendien heb je aan een klein beetje voldoende om je lokken mee te wassen.

booberry-conditoner

Booberry Bamboe antioxidant kleur verzegelende conditioner

Na het gebruik van de shampoo is het tijd voor de conditioner. Booberry Bamboe antioxidant kleur verzegelende conditioner maakt je haar sterker, gezonder en zorgt voor een prachtige glans. De organische proteïnen en mineralen en het bamboe-extract herstellen broos haar en maken het sterk, zijdezacht, vitaal en glanzend.
Mijn ervaring: De conditioner ruikt heerlijk, brengt easy aan en is gemakkelijk uit te spoelen. Na afloop voelt mijn haar inderdaad zacht en sterk aan en is deze veel minder droog. Kortom: ik merk al na de eerste wasbeurt een duidelijk verschil. Ik ben nu al fan!

booberry-serum

Booberry Bamboe antioxidant kleur verzegelende haar serum

Voor een perfect resultaat gebruik je na de shampoo en de conditioner ook het serum. Het Booberry Bamboe antioxidantleur verzegelende haar serum helpt je haar te verzegelen en je haarkleur te beschermen.
Mijn ervaring: ik gebruik het serum alleen in de puntjes wat instant zorgt voor mooie lokken. Het serum maakt mijn haren niet vet en ruikt heerlijk.

booberry-shampoo-conditoner

Conclusie

De haarverzorging van Booberry Bamboe is echt een aanrader. Mijn haar voelt sterker, glanst en is veel minder droog. De flacons zijn niet supermooi, maar de producten doen wat ze beloven en dat is het allerbelangrijkste. Dat ze bovendien ook nog eens 100% groen zijn, is helemaal meegenomen!

winactie

WIN, WIN, WIN!

Ben je helemaal enthousiast geworden van de haarverzorgingsproducten van Booberry Bamboe? Ik mag in samenwerking met Greendaddy.nl een setje bestaande uit een shampoo, conditioner en serum weggeven!

Wat moet je doen?
♡ Laat een reactie achter met je naam en e-mailadres.
♡ Volg FSHN Forward op Bloglovin’.
♡ Like dit bericht op Bloglovin’.
♡ Like FSHN Forward op Facebook.
♡ Like Greendaddy op Facebook.
♡ Volg mij via Twitter.

Je kunt meedoen t/m zondag 20 juli!
Ken jij Booberry Bamboe al?