De boyfriend jeans blijft een grote favoriet. Supercasual, heerlijke comfortabel en bovendien op meerdere manieren te stijlen. Van stoer, rebels en boyish tot chic en trendy. Benieuwd hoe je de boyfriend jeans het beste kunt stijlen of op zoek naar nieuwe inspiratie voor je boyfriend look? Ik verzamelde de mooiste outfits met de boyfriend jeans. Watch & learn!

Boyfriend jeans en dikke sweater

Perfect voor de winter is de combinatie van een stoere boyfriend jeans met een heerlijke oversized knit. Niet alleen heel erg warm, maar ook super stijlvol. Combineer deze look met een paar killer heels voor een sexy look. Liever iets stoerders? Sneakers of biker boots zijn ook prima, maar let erop dat het dan niet te slonzig wordt.

Boyfriend jeans en killer heels

Dé perfecte combi: een losse jeans met een paar hoge hakken eronder. Deze look is eigenlijk eindeloos te combineren. Van een mooie blouse tot een leren bikerjacket en van een fijne sweater tot een stijlvolle blazer; het kan allemaal. Maak je look compleet met een mooie clutch. Deze geeft je outfit een stijlvolle en vrouwelijke touch.

Boyfriend jeans en de platte schoen

Niet zo van de hoge hakken of kunnen je voeten wel een off-day gebruiken? Kies dan voor de platte schoen in combinatie met de boyfriend jeans. Resultaat: een casual look met een hoog ‘stoer’ gehalte. Tip: de herenschoen maakt de boyfriend jeans nog stoerder. Ben je meer een meisje-meisje? Combineer dan je boyfriend jeans met een ballerina of loafer.

Draag jij wel eens een boyfriend jeans?