De lente is officieel begonnen! Tijd om je interieur in voorjaarssferen te brengen. Met deze tips word het ‘lenteklaar’ maken van je huis geen enkel probleem en geniet je optimaal van elke lentedag.

Doei winter!

Alle donkere, winterse spullen verzamelen! Zware kussens, grote kandelaars en dikke plaids mogen allemaal richting de zolder. Ook accessoires in donkere kleuren mogen weg. Vervang ze door lichte, zomerse varianten. Pasteltinten als roze, lichtblauw, mintgroen en lichtgeel zorgen voor een instant voorjaarsgevoel. Haal daarnaast bloemen in huis voor die ultieme lentekick.

Kiawah Vacation Home

Frisse kleuren

Fris je woonkamer op door nieuwe kussens in zomerse tinten op je bank te leggen. Ook een nieuw kleurtje op de wand doet wonderen voor die frisse look.

1950

Focus op buiten

In het voorjaar en de zomer speelt het leven zich voornamelijk buiten af, in de tuin. Het mooiste is om die buitenbeleving door te trekken naar binnen en vice versa. Maak dus die tuindeur of schuifpui vrij en richt je kamer tuinwaarts in door bijvoorbeeld de bank richting de tuin te plaatsen. Kleed vervolgens ook je tuin aan met mooie accessoires, een heerlijke loungeset en natuurlijk de nodige plantjes en bloemen.

Woodstock Studios, Shepherd

Imagecredit topimage: Houzz.com