De tijd van jingle bells, kerstkransjes en veel gezelligheid (en nog meer eten) komt er weer aan. Nog enthousiaster over kerst worden wij door de nieuwe en feestelijke kerstcampagne van het Britse modehuis Burberry. De Burberry Festive Campaign verovert Londen met gouden ballonnen die je cadeautjes bij je thuis bezorgen. De campagne is te zien op de website, Burberry.com, maar ook in alle etalages van de Burberry flagshop stores.

De Burberry Festive campagne wordt bovendien vergezeld met foto’s uit de Autumn/Winter collectie met de Britse actrice/model Gabriella Wilde en de Britse muzikant Roo Panes.

De mooiste kerstgeschenken van Burberry

Nog aan het twijfelen wat je je lief (m/v) voor kerst gaat geven? Burberry heeft een selectie gemaakt met de meest mooie accessoires. Van warme handschoenen en sjaals tot kekke enkellaarsjes, clutches en paraplu’s. Ook aan de kleintjes is gedacht met te schattige kerstoutfitjes, wanten en sjaals. Kortom: a perfect gift for everyone.

Burberry Festive op social media

De Burberry Festive campagne is uiteraard ook te zien, en te repinnen, op het Pinterest kanaal van Burberry. Ook de Facebook pagina is volledig gewijd aan de Festive campagne met extra promotie voor alle items uit de Festive collectie.