cadeautips vaderdag

Aanstaande zondag 18 mei is het weer Vaderdag. Dé dag om jouw vader extra in het zonnetje te zetten met een lekker ontbijtje op bed en een mooi cadeau. Nog geen idee wat je de liefste vader van de wereld moet geven? Ik geef je de leukste tips voor het ideale Vaderdagcadeau. Succes gegarandeerd.

Cadeautips Vaderdag

Wat is er leuker dan je vader, schoonvader, opa of man te verrassen met een leuk cadeau op Vaderdag?! Veel mensen vinden het lastig om een leuk en origineel cadeau te verzinnen. Voor de nodige inspiratie verzamelde ik daarom de 7 leukste cadeaus voor de liefste papa’s.

cadeautips vaderdag

1. Een echte kookfanaat die vader van jou? Dan is een gepersonaliseerd schort het perfecte cadeau. Helemaal zelf naar eigen smaak te ontwerpen (inclusief foto en/of naam) en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

2. Het BBQ seizoen is officieel begonnen en ook aanstaande zondag schijnt het perfect weer te worden voor een gezellige barbecue. Is jouw vader ook zo’n fan van de echte bbq? Dan is dit boek van Jord Althuizen zeker eentje voor op het verlanglijstje. In Smokey Goodness 2 staat het echte bbq werk centraal: stoer, slow en vol fuego. Must-read!

3. Is jouw vader ook zo’n bier liefhebber? Geef een bierpakket cadeau. Dit bierpakket, speciaal voor Vaderdag, bevat vijf verschillende biertjes (Amstel, Hertog Jan, Heineken, Grolsch en Bavaria) en is te personaliseren met een eigen foto en/of naam.

4. Made in Holland! Deze van vol nerf buffelleer gemaakte riem matcht, door zijn bruine kleur, bij vrijwel elke outfit. Van casual tot zakelijk. Bovendien, en dit maakt deze riem zo speciaal, te personaliseren met jouw naam erin gelazerd. Subtiel en hierdoor juist zo leuk!

5. De Donald Duck is voor veel mannen hét tijdschrift om lekker bij te ontspannen. Geef jouw vader deze unieke Donald Duck met eigen naam cadeau. In deze speciale editie laat je jouw vader de hoofdrol spelen in een avontuur van Donald Duck. Het ideale cadeau voor de echte Donald Duck liefhebber.

6. Niet alleen vrouwen zijn gek op chocolade. Ook veel mannen zijn echte zoetekauwen. Wedden dat hij deze chocolaatjes van Milka met geen mogelijkheid weet te weerstaan?!

7. Voor de vader die alles al heeft (of als je gewoon echt niet weet wat je moet geven), is een cadeaukaart het ideale cadeau. Op Primera.nl vind je een breed aanbod aan cadeaukaarten zoals deze voor de Media Markt. Ideaal!

Op zoek naar nog meer leuke cadeau ideeën voor Vaderdag? Op Primera.nl vind je volop inspiratie.