Jennifer wordt bijna 1 jaar. Naast het organiseren van haar verjaardagsfeestje willen we natuurlijk ook een leuk cadeau geven voor haar eerste verjaardag. Maar zijn nou leuke cadeaus om te geven? In dit artikel deel ik mijn favoriete cadeautips voor de eerste verjaardag van je baby.

Cadeau voor eerste verjaardag!

Het is nog best lastig om een leuk cadeau te verzinnen voor de eerste verjaardag van je kindje. De volgende tips kunnen helpen bij het uitkiezen van een leuk cadeau:

  • Je kindje is slechts 1 jaar oud en heeft dus nog benul van het feit dat hij überhaupt jarig is. Eén of twee cadeautjes is dus meer dan prima om te geven. Vooral omdat de kleine waarschijnlijk ook door familie en vrienden wordt verwend met mooie cadeautjes.
  • Pak je cadeautje leuk in, want feit blijft: op deze leeftijd vinden ze het uitpakken en het inpakpapier waarschijnlijk leuker dan het cadeau zelf.
  • Kies een cadeau waar je kindje lange tijd iets aan heeft. Een loopkar lijkt leuk, maar als je kindje al nagenoeg kan lopen is dit zonde van je geld.
  • Geef je meerdere cadeaus? Dan is het ook leuk om een cadeau te kopen waar je kindje nu mee kan spelen en een ander cadeau voor bijvoorbeeld over een half jaar.
  • Marktplaats is een walhalla op het gebied van speelgoed. Wij hebben hier bijvoorbeeld voor een prikje de VTech babywalker vandaan.
  • Een verjaardag draait nu nog vooral om de gezelligheid dus ook als je geen cadeaus geeft, is de verjaardag van je kindje sowieso geslaagd met leuke mensen, versieringen en een slagroomtaart. Staar je dus niet blind op het geven of vinden van het ultieme cadeau.

Cadeaus voor de eerste verjaardag

Op zoek naar een leuk cadeau? Ik verzamelde hieronder de leukste cadeaus voor de eerste verjaardag van je baby.
vtech-zoef-zoef-dierenboomh

VTech Zoef Zoef Dieren Boomhuis

Ik ben sowieso erg fan van het speelgoed van VTech en dit leuke boomhuis hebben wij voor de eerste verjaardag van Jennifer gekocht. Het dieren boomhuis bevat vrolijke liedjes, grappige zinnetjes en leuke rollenspellen. Daarnaast is het zoef zoef dieren boomhuis verkozen tot speelgoed van het jaar 2014. Bovendien liegen de reviews er niet om; haast iedereen is fan van dit leuke speelgoed van VTech.

woezel-pip-houten-blokken

Woezel en Pip houten blokken

Houten blokken zijn het ultieme cadeau voor ieder kindje. Ze kunnen zich hier eindeloos mee vermaken. Aan het begin zal het voornamelijk het omgooien zijn van blokken, maar op een gegeven moment gaat je kindje met de blokken bouwen. Deze blokken van Woezel en Pip zijn uitgevoerd in verschillende zachte kleurtjes en zijn voorzien van leuke illustraties.

vtech-babywalker

VTech Babywalker

Als je kindje nog niet loopt of net is begonnen met de eerste stapjes, dan is de VTech babywalker zeker een leuk cadeau! Wij kochten de babywalker toen Jennifer acht maanden oud was. Ze loopt nog niet, maar vindt het activiteitenpaneel helemaal leuk. Naast een telefoonhoorn heeft het paneel pianotoetsen en draaischrijven en bevat de babywalker grappige geluidseffecten en vrolijke melodietjes. Zodra ze wat ouder zijn, is dit loopwagentje uitermate geschikt voor de eerste voorzichtige stapjes.
schommel

Schommel

Een schommel heeft volgens mij geen verdere uitleg nodig. Zodra Jen rechtop kon zitten (en het buiten wat beter weer werd), hebben we haar direct meegenomen naar de speeltuin om op de schommel te gaan. En leuk dat ze het vindt. Hoe harder en hoger hoe beter! Een schommel voor in onze eigen tuin staat dan ook hoog op het verlanglijstje.

Welk cadeau heb jij gegeven op de eerste verjaardag?