Nog een klein maandje en dan is het alweer Vaderdag. Het moment om papa te verwennen met een leuk, grappig of persoonlijk cadeau. Ik selecteerde mijn ultieme favorieten waarmee je je vriend, vader of schoonvader een gelukkig man maakt.

1. Een gave poster voor in zijn werkkamer, in de woonkamer of op kantoor. Je kunt bij Posters.nl kiezen voor de meest uiteenlopende posters. Van gave plaatjes van New York tot filmposters en dieren- en autoposters. Kortom: voor elke fanaat of liefhebber zit er wel een mooie tussen. Liever zelf iets ontwerpen? Ook dat kan! Je kunt ook een eigen foto (van jullie tweetjes of de kids) laten afdrukken op onder andere plexiglas of aluminium.

2. Nooit meer een verjaardag (of jullie jubileum) meer vergeten met een zelf ontworpen verjaardagskalender. Kies jullie favoriete foto’s (bijvoorbeeld van die heerlijke vakantie) en stel je eigen persoonlijke kalender samen. Ideaal voor op het toilet of in de keuken.

3. Een wijntje (of twee) gaat er altijd wel in. Dit zomerse drankje genaamd Scavi & Ray Hugo is een absolute aanrader. Lekker fris door de prosecco, zoet door de vlierbloesemsiroop en soda en verse aromatische muntbladeren maken dit drankje helemaal af.

4. En leuke en lekkere manier om ‘ik hou van jou’ te zeggen. Deze chocolade telegram is een echte aanrader als manlief een groot fan is van chocolade (en anders eet je ‘m lekker zelf op, helemaal niet erg). Of kies voor de altijd-goed chocolade van Lindt.

5. Ik vind het – hoe ouderwets het eigenlijk ook is – nog altijd leuk om een kaartje te krijgen. Ik bewaar ze dan ook allemaal. Op kaartwereld.nl vind je de leukste kaarten speciaal voor Vaderdag. Bovendien kan je ook een kaart maken met een eigen foto erop, extra leuk om te krijgen en te geven.

Vieren jullie Vaderdag en zo ja heb je al een cadeau in gedachten?