Het luxe Franse merk Chloé introduceert ter gelegenheid van hun nieuwe parfum L’Eau de Chloé een mobiele app. De app geeft je de mogelijkheid de nieuwe frisse geur te ontdekken én om foto’s te maken die passen binnen de lifestyle van Chloé.

L’Eau de Chloé

Het nieuwe parfum L’Eau de Chloé is een heerlijke, frisse geur die je een instant lente gevoel geeft. De bijhorende video campagne geeft dat gevoel nog eens extra weer. Om dit gevoel nog langer vast te houden (wat vooral in dit regenachtige Nederland niet eens zo verkeerd is), introduceert Chloé een mobiele app die je uitnodigt om foto’s te maken passend bij de geur en de Chloé lifestyle.

Chloé mobile app

De mobiele app heeft een toepassing waarmee je foto’s maakt in dezelfde sfeer als de videocampagne. Met speciale filters en afwerkingen creëer je in een handomdraai de mooiste foto’s met een heerlijke lente-achtige look & feel. Bovendien valt er met je mooiste foto ook nog iets te winnen! Door mee te doen met de wedstrijd maak je kans op mooie producten uit de Chloé collectie.

Naast deze foto applicatie, biedt de app van Chloé nog meer leuks: Van product details tot social media en van campagne beelden tot behind-the-scenes content.

De L’Eau de Chloé app is te downloaden in de iTunes Store en helaas nog niet beschikbaar voor Android.