Lazy sundays: wie houdt er niet van?! Een beetje Netflixen, brunchen bij dat ene leuke tentje in de stad of gewoon even gedachten op nul en online gamen. De perfecte manier om je lazy sunday door te brengen. Op zoek naar (nieuwe) online games? Ik deel graag met jullie mijn top 3.

1. Candy Crush

Ook ik ben stiekem een beetje verslaafd geweest aan Candy Crush. Samen met nog 600 miljoen anderen die dagelijks het populaire spel met de snoepjes spelen. En geen wonder, het spel begint heel simpel maar wordt elk leven weer een tikje moeilijker. Hierdoor blijft het spel uitdagend. Daarnaast is Candy Crush het ideale tijdsverdrijf voor als je even ergens moet wachten of dus op een luie zondagmiddag.

2. Twin Spin slot

Back to the seventies met Twin Spin slot. Je begeeft je in Las Vegas waar je plaats neemt achter de digitale gokkast. De klassieke symbolen, flikkerende lampjes en muziek zorgen ervoor dat je je waant in het echte casino van de jaren 70. Het spel is redelijk eenvoudig, maar hierdoor wel extra leuk én zeer verslavend. Het bonus aanbod is beperkt, maar dat mag de pret niet drukken. Met Twin Spin slot ben je verzekerd van een leuke en interactieve middag gamen.

3. Cooking Fever

Op zoek naar een leuke en interactieve game? Dan is Cooking Fever zeker een aanrader. Online te spelen, maar er is ook een speciale app te downloaden zodat je ‘m op je telefoon kunt spelen.Met Cooking Fever ben je eigenaar van je eigen restaurant. Jouw taak is om je gasten zo snel mogelijk hun bestelling te serveren zodat ze tevreden (en met een mooie fooi voor jou) het restaurant verlaten. Uiteraard worden de bestellingen elk leven langer en het geduld van je gasten minder. Met de nodige upgrades zorg je ervoor dat je je gasten happy houdt en het geld binnenstroomt. Er zijn meerdere restaurants die je kunt uitspelen dus je bent er zeker een zondagje zoet mee!

Speel jij wel eens online games? En zo ja, welke is jouw favoriet?