Het Franse modehuis Louis Vuitton is één van de meest actieve fashion brands op het gebied van online en offline marketing. Met hun spraakmakende en betoverend mooie campagnes veroveren ze menig modemeisje. En door altijd te vernieuwen en te verrassen blijven we smachten naar meer fijne creaties van Louis Vuitton. Ik laat je graag de mooiste campagnes zien van Louis Vuitton van het aflopen jaar. Kijk en bewonder mee.

Louis Vuitton Express – op reis met Todd Selby

Fotograaf Todd Selby ging afgelopen jaar in opdracht van het franse modelabel op reis met de Louis Vuitton Express. Geheel in het thema van de Herfst/Winter 2012 campagne vertrok de trein vanuit Parijs om in Shanghai te eindigen. Onderweg filmde Selby de route. Resultaat: twaalf video’s, van elke dag één, met als laatste die van 19 juli; de dag waarop Selby aankwam in Shanghai en waar die dag ook de eerste Louis Vuitton Maison-winkel van China werd geopend. Benieuwd? De video’s zijn hier te bekijken.

Small is Beautiful – liefde voor tassen

Louis Vuitton presenteert de Small is Beautiful campagne met een fabulous nieuwe collectie tassen in – juist – mini formaat. De nieuwe mini-iconen Alma BB en Monceau BB worden stijlvol geïntroduceerd door de drie grootste bloggers van dit moment: Hanneli Mustaparta, Elin Kling en Miroslava Duma. De video is fun en flirty en laat op een leuke manier de veelzijdigheid zien van de nieuwe collectie.

“It’s mini, it’s in.
And they do say, good things come in small package”

Knutselen met Louis Vuitton Paperdolls

Knippen en plakken dit voorjaar met Louis Vuitton. Het modehuis creëerde samen met de Australische mode illustrator Kerrie Hess een aantal Louis Vuitton paperdolls die je kunt aankleden met de nieuwe spring/summer 2013 collectie. Even uitprinten, knippen en je inner stylist kan haar gang gaan. Tevreden over je nieuwe look? Deel je fashion creatie via Twitter (#LVMixMatch) en wie weet verkiest Louis Vuitton jouw outfit als favoriet en wordt deze wereldwijd verspreid via Twitter, Instagram en Pinterest.

Louis Vuitton Pop-up Store – Stijlvol op de latten

Ook op de piste willen we er fashionable uitzien. Dankzij Louis Vuitton kan je je last minute ski-outfit Linéa directa op je vakantiebestemming kopen. In Gstaad, één van de grootste jetset wintersportoorden in Europa, opende Louis Vuitton een pop-up shop met hier alle must have items voor een stijlvolle vakantie.