Bonnie Tsang is lifestyle fotograaf en één van de meest gevolgde pinners op Pinterest. Geen wonder dat beauty brand Estée Lauder dolgraag met haar samen wilde werkte. Bonnie Tsang is sinds enkele weken dan ook officieel guest pinner voor Estée Lauder.

estee-lauder-guest-pinner-b

[quote]“I grew up with Estée Lauder products and am excited to be their first Guest Pinner”[/quote]

Bonnie Tsang is food, interior en lifestyle fotograaf en heeft meer dan 6.700.000 volgers op Pinterest. De populaire fotografe verzamelt op Pinterest de mooiste kiekjes; van magazine covers tot patterns, architectuur en beauty en fashion. Voor Estée Lauder deelt Bonnie haar kijk op de wereld en all things beautiful. Verwacht naast veel beauty producten van Estée Lauder ook veel adorable foto’s van haar dochtertje die als twee druppels water op haar moeder lijkt.

Estée Lauder’s samenwerkingen

Het is niet de eerste keer dat Estée Lauder de samenwerking aangaat met een bekend persoon. Naast de vele beroemdheden waarmee Estée Lauder heeft samengewerkt voor verschillende campagnes is ook de populaire blogger Emily Schuman van het blog Cupcakes and Cashmere al een tijdje actief voor het luxueuze beautymerk. Op zowel de website van Estée Lauder als op Pinterest deelt Emily haar beautygeheimen en favorieten door middel van foto’s en video’s.