Rebels, edgy en bekend om haar ‘gekke bekken’. Het Britse topmodel Cara Delevinge is een van de meest gewilde modellen van dit moment. En geen wonder; ze is prachtig met haar volle, iconische wenkbrauwen en bovendien ontzettend veelzijdig. Van glamour tot edgy, ze kan het allemaal hebben. En ook in het dagelijkse leven toont Cara haar verschillende gezichten en looks. Van een rebelse tomboy tot op en top chique. Hieronder vind je de meest stylish looks van Cara Delevinge.

Cara’s Carrière

De jonge Cara – ze is pas twintig – maakte haar debuut in 2010 toen ze als het gezicht van Burberry werd gebombardeerd. Daarna ging het hard met de carrière van deze tomboy. De rebelse Cara stond onder meer model voor de campagnes van H&M en Chanel en liep shows voor grote modehuizen als Dolce & Gabbana, Oscar de La Renta, Fendi, Jason Wu en Stella McCartney.

Tomboy meest Glamour

Off duty is Cara Delevinge een echte tomboy. Ze gaat gekleed in leren jasjes en broeken, oversized T-shirts, sneakers en biker boots. Ook wordt ze veelvuldig gespot met een beanie op haar hoofd. Haar stijl is stoer, boyish en lekker rebels. Trendy maar met een rauw randje.
Aan de andere kant is Cara Delevinge ook erg vrouwelijk en vol glamour. Op de rode loper wordt ze regelmatig gespot in de mooiste avondjurken en met killer heels. Vaak kiest ze voor dramatische smokey eyes of een knalrode lippenstift.

Wat vind jij van de stijl van Cara Delevinge?