Een nieuwe maand, nieuwe favorieten. Deze must-haves zijn deze maand absoluut mijn favoriet en mogen dan ook zeker niet ontbreken.

1. Clarins Addition Concentré Eclat is de perfecte zelfbruiner voor het gezicht. Aangezien mijn gezichtshuid niet tot nauwelijks bruin wordt (iets met een factor 50 wellicht?!), is dit product van Clarins voor mij echt ideaal. Groot voordeel: je mengt deze zelfbruiner met je eigen dag- of nachtcreme waarna je de kleur geleidelijk opbouwt. Voordeel hiervan is dat je een heel mooi en natuurlijk resultaat krijgt.

2. Ik ben een groot fan van bronzers, vooral in de zomer. In de winter gebruik ik dagelijks een blush om wat extra kleur aan te brengen op mijn pipse gezichtje en in de zomer ga ik voor een mooie bronzer. Nieuwe favoriet is The Bronzing Powder van La Mer. Vanwege de verpakking al een ware must-have.

3. Jennifer is deze maand jarig en dat betekent feest! Met deze papieren ballen van de Hema zorg ik voor een feestelijk tintje. Uiteraard in de kleur roze.

4. Nieuw ontdekt: de caramel macchiato van Starbucks mét slagroom. Sowieso ben ik een groot fan van de koffies van Starbucks en deze staat nu met stipt bovenaan. De slagroom (o zo slecht, maar o zo lekker) maakt het helemaal af. Het is maar goed dat er geen Starbucks bij ons op de hoek zit, want anders…

5. We gaan binnenkort op vakantie dus: tijd voor een nieuwe bikini. Ik ben altijd groot fan van de bikini’s van Seafolly en deze is geen uitzondering. Ik vind het koraal kleurtje erg mooi en extra fijn is dat je ‘m strapless kunt dragen (dus geen vervelende lijntjes).

6. Naast koffie ben ik ook een groot fan van thee. Vooral witte en rooibos thee is hier favoriet. Omdat ik nog wel eens een mok of twee laat vallen (oeps) kan ik nog wel een paar nieuwe gebruiken. Deze mokken van de Hema (een met tea time en de ander met you are truly fabulous) zijn echt te leuk.

Wat vind je van mijn favorieten?