Het is alweer bijna het einde van de maand (wat vliegt de tijd) dus tijd om mijn favorieten voor de maand januari met jullie te delen. De mooiste items waar mijn hart een stukje harder van gaat kloppen (want mooi en met een groot hebben, hebben gehalte). Kijk je mee naar mijn favorieten voor de maand januari?

Favorieten van januari

1. Stiekem kan ik niet wachten tot de zomer weer begint. Dat koude en natte weer vind ik helemaal niks. Deze zachtegele sweater van H&M is precies wat ik nodig heb om de komende wintermaanden te trotseren. In een prachtige voorjaarskleur (die volgens Vogue behoorlijk trendproof is) maar nog wel warm genoeg om de koude temperaturen mee te overleven. Erg fijn: je draagt ‘m gewoon door in het voorjaar en op koudere zomerdagen.

2. Mijn oude iPhone begint langzaamaan kuren te vertonen. Hij wordt langzamer (ergernis nummer 1) en bovendien zijn er weinig leuke hoesjes meer te vinden voor de iPhone 5. Tijd dus voor een upgrade. Mijn oog is gevallen op de iPhone 6s. Nog steeds de oude kwaliteit en het gebruiksgemak van de iPhone 5, maar dan in een moderner en mooier jasje. Inclusief 3D touchscreen en vingerafdrukscanner (veel sneller en veiliger dan je code invoeren). Daarnaast is de iPhone 6s voorzien van 32gb opslagruimte. Erg handig als je net als ik een berg foto’s, video’s en apps op je telefoon hebt staan. Verder word ik erg blij van de camera die uiteraard een tikje beter is dan die van de iPhone 5. Bovendien is deze iPhone 6s verkrijgbaar met een rose gouden achterkant. U snapt: ik ben verkocht. Binnenkort wordt mijn golden oldie ingeruild voor dit prachtexemplaartje.

3. Sinds een paar maanden gebruik ik de Flawless Satin Foundation van Sensai. En ik kan je zeggen: het is echt een aanrader. Deze foundation voelt heel licht aan op de huid maar zorgt toch voor een mooie dekking. Mijn huid ziet er na het aanbrengen van deze foundation meteen een stuk egaler uit. Zonder het hele pancake effect. Zeker dus een must-have voor iedereen die, net als ik en vooral in de wintermaanden, niet zonder foundation kan.

4. Ted Baker is één van mijn favoriete merken. Niet goedkoop (je moet het niet vergelijken met Zara), maar de kleding is in één woord prachtig. Mooi afgewerkt en alles zit fantastisch. De nieuwe collectie van Ted Baker is binnen en groot favoriet is dit prachtige groene jurkje. Speels door de geschulpte details en zowel in de zomer als winter prima te dragen.

5. Ik eet bijna dagelijks jam. Op een boterham, crackertje of in de weekenden op en croissantje. Deze aardbeien jam van Pluk is heerlijk fris en smaakt goddelijk.

6. De Moon & Stones armband van Violet Hamden is een wikkelmoddel en draag je dubbel om je pols. Extra mooi bij mijn gouden horloge van Cluse en ook verkrijgbaar in zilver en roségoud dus voor ieder wat wils.

7. Zoals ik al eerder zei: ik kan niet wachten tot de temperaturen weer boven de 15°C (het liefst 20°C) uitkomen. En bij een lekker weertje hoort een net zo’n lekker drankje. Il Mio Gusto Melonsecco is een echte aanrader voor iedereen die houdt van een lichtzoet drankje met een fruitige afdronk. De zachte bubbels zorgen bovendien voor een feestelijke touch.