Vandaag is het Valentijnsdag, de dag van de liefde en de dag om de mensen van wie je houdt te verrassen en te verwennen met een ontbijtje op bed, een mooie bos rozen, bonbons en een heerlijke geur. Mijn wensenlijstje voor Valentijn is wel duidelijk: vooral veel Dior, een klein beetje champagne (want dit feestje moet gevierd worden), uiteraard chocolade en een mooi sieraad om direct verliefd op te worden. Kijk je mee naar mijn favorieten voor Valentijn?

1. Rosé Gold van Bottega. Deze champagne heeft een frisse, harmonieuze en delicate smaak en heeft een – hoe toepasselijk – perzik kleurtje. Perfect begin voor een romantische avond met je lief.

2. Ik ben gek op de kleur roze en dan vooral in nagellakvorm. Deze nagellak van Dior is pretty pink, blijft lang zitten en geeft een intense kleur. Drie keer ja dus.

3. Voor lippen om te zoenen, kies je natuurlijk voor de klassieker onder de lipsticks: Dior Rouge. De kleur Sterling Red 999 is voor ieder meisje een must. Want: klassiek rood en altijd, maar dan ook altijd, goed!

4. Wij meisjes houden wel van een beetje bling. En al helemaal als dit in de vorm komt van een (letterlijk) schitterend hart. Deze prachtige ketting van Swarovski staat dan ook hoog bovenaan mijn verlanglijstje.

5. Rituals is een absolute favoriet voor in de badkamer. Ik ben een groot fan van de shower foams, maar ook zeker de bodylotions zijn overheerlijk. Rituals Honey Touch bodycream is heerlijk zoet, maar niet te en voedt de huid intens.

6. Van chocolade wordt volgens mij ieder meisje blij. Wat beters dan een doos vol chocolade cadeau te geven. Het liefst in de vorm van een hart. Al zal daar niet veel van overblijven…yum!

7. Miss Dior is absoluut één van mijn favoriete parfums. Speels, zoet en op-en-top meisjesachtig. Een absolute aanrader.

Vier jij Valentijn vandaag?