Een van mijn persoonlijke favoriete modebloggers is Elin Kling. Dit fashionicoon heeft met haar blog de harten van menig modeliefhebber verovert. En geen wonder. De stijl van Elin Kling is chic, sophisticated en simpel maar altijd on-trend. Elin Kling is bovendien zeer succesvol met haar eigen collecties voor onder meer H&M en Guess. Ik laat je graag kennismaken met Elin Kling.

Meet Elin Kling

Fashion entrepreneur Elin Kling begon in 2007 met bloggen en heeft een van ‘s wereld grootste modeblogs Style by Kling grootgebracht. In zeven jaar tijd is haar blog uitgegroeid tot een wereldwijd erkend modeplatform en zelf is ze een zeer gerespecteerd stijlicoon die op menig modefeestje aanwezig is. Vandaag de dag is Elin Creative Director achter de website elin-kling.com. Ze is daarnaast medeoprichter van Fashion Networks International, eigenaar van NOWMANIFST (één van de meest bekende online fashion platforms) en fashion director van haar eigen veelgeprezen magazine STYLEBY.

Ontwerp wonder

Dat deze Zweedse schone een grote liefde heeft voor mode mogen duidelijk zijn. Maar naast bloggen is Elin als ontwerpster ook zeer succesvol. Zo was ze de eerste modeblogger die een samenwerking aanging met H&M (resultaat: enorm succes). Niet lang na deze samenwerking bundelde Elin de krachten met Guess by Marciano en ontwierp zij ook voor voor dit merk een zeer fijne collectie. In het voorjaar van 2013 was Elin bovendien het gezicht van de Louis Vuitton ‘Small is Beautiful’ campagne.

Kende jij Elin Kling al en wat vind je van haar stijl?