De nagellak trend voor dit voorjaar en deze zomer is French manicure met een twist. Geen saaie witte randjes, maar kleurrijke combinaties. Van het altijd-goed zwart-wit tot goud met koraalroze (erg glamorous) en pasteltinten. Kortom: alles kan en alles mag. Inspiratie nodig voor je eigen french manicure met een twist? Ik verzamelde voor jou de mooiste en meest originele creaties.

French Manicure

The good-old French Manicure (lichtroze nagels met een wit randje) vindt zijn oorsprong in de jaren ‘ 70 en werd vooral populair gemaakt door de bekende Hollywoodsterren van die tijd. Tegenwoordig is de French manicure bij iedereen, van jong tot oud, een hit. Geen wonder, de French manicure is stijlvol, elegant en staat garant voor een verzorgde look.

French Manicure, maar dan anders

De French Manicure van 2013 is nog even stijlvol, maar dan wel met een twist en – als het kan – ook meer kleur. Vrijwel elke combinatie is mogelijk en op internet vind je volop inspiratie voor fijne kleurencombi’s. En zoals het gaat met een trend, worden er ook verschillende variaties bedacht op de gekleurde French Manicure. Verschillende vormen, een verticaal randje in plaats van horizontaal, met glitters etc. Kortom: laat je creativiteit lekker gaan en creëer je eigen French Manicure met een twist.

Wat vind jij van de gekleurde French Manicure?