Het is bijna pakjesavond! Een gezellige avond met familie, vrienden, veel eten (pepernoten, chocoladeletters en taaitaai) en natuurlijk cadeaus en gedichten (en wellicht een suprise, for the lucky ones). Nog geen leuk cadeautje weten te vinden? Ik verzamelde de mooiste cadeaus die je nog snel even kunt shoppen. Perfect voor in de zak van Sinterklaas!

Voor je moeder is dit heerlijke en nieuwe parfum van Chanel een absolute must. Chanel Coco Noir is gebaseerd op het nachtelijke Venetië. Deze geur van Chanel bestaat uit grapefruit, roos, vanille, jasmijn, witte muskus, wierook en bergamot.

Voor je allerliefste vriendin is een mooie ketting altijd goed. Betoverend is dit goudkleurige exemplaartje met een weelderige hartvormige hanger. Om voor altijd bij je te dragen, zo mooi.

Voor je nichtje is een gebreide trui het perfecte cadeau. Lekker warm en bovendien superschattig! Verkrijgbaar in zowel rood als paars met een groot hart op de voorkant. Hartverwarmend toch?

Voor je broertje of kleine neefje is de brandweer natuurlijk geweldig! Verras hem dan ook met Lego City Brandalarm. Inclusief brandweerauto, 3 brandweermannen en een huis met vlam-elementen. Superleuk voor dat kleine jochie!

Voor je grote broer is deze luxueuze headphone het beste cadeautje voor in de zak van Sinterklaas. Denon’s Globe Cruiser ™ on-ear hoofdtelefoon onderdrukt ongewenst omgevingsgeluid en heeft een luxe lederen bekleding.

Voor je schoonmoeder is deze patchwork zwarte tas een prachtig cadeau. Praktisch en tijdloos tegelijkertijd. Deze tas en meer kleding online van YLFL shop je hier.

Voor je gay-best friend is deze iPhone 5 cover van Lanvin een absolute nieuwe favoriet.

Voor je vriend laat je de nieuwe geur van Paco Rabanne Invictus inpakken bij je favoriete parfumerie. Invictus is mannelijk, fris en sensueel van geur.

Voor je vader is de iPad 4 het perfecte cadeau. Kan ‘ie meteen een beetje met zijn tijd meegaan.

Voor je zus koop je deze stoere en zeer fashionable riem van SuperTrash. De riem heeft een metalen plaat met leeuwenkop aan de voorzijde.

Heb jij al cadeaus gekocht voor Sinterklaas?