Op zoek naar een origineel telefoonhoesje die je helemaal zelf kunt ontwerpen? Dan moet je bij GoCustomized zijn. Deze start-up uit Amsterdam is gespecialiseerd in unieke en originele gepersonaliseerde producten. Ik bestelde hier laatst mijn nieuwe telefoonhoesje en ik ben er echt superblij mee. Helemaal naar mijn wens en het bestellen is echt supereasy (en snel!). Ik vertel je in dit blog graag meer over GoCustomized.

Over GoCustomized

Je eigen hoesje ontwerpen? GoCustomized.com biedt jou de mogelijkheid om je eigen telefoonhoesje te ontwerpen. Zowel voor je iPhone, je Samsung als je HTC, Sony of Huawei telefoon maar ook voor je tablet. Je kunt zelf een foto kiezen en een persoonlijke tekst toevoegen of je kan kiezen uit één van de hoesjes uit de designercollectie. Kortom, op GoCustomized ontwerp je jouw eigen en persoonlijke hoesje.

Eenvoudig bestellen en snel in huis
Het bestellen van je eigen ontworpen hoesje is ontzettend makkelijk. Je kiest het type telefoon en vervolgens het soort hoesje dat je wilt (hard case, soft case, walletcase, etc). Vervolgens kies je voor mat of glas en heb je de mogelijkheid om je eigen foto te uploaden. Ook kan je kiezen uit een aantal eigen designs of kleuren (die trouwens ook erg leuk zijn)! Eventueel kan je nog tekst toevoegen en tadaa, je hoesje is ontworpen. Nu nog een kwestie van betalen en je persoonlijke hoesje wordt binnen een aantal werkdagen bij je thuisbezorgd. Perfect geregeld!

hoesje-gocustomized

Mijn persoonlijke hoesje van GoCustomized

Ik mocht een eigen hoesje ontwerpen voor mijn iPhone 5C. Ik heb gekozen voor een afbeelding die ik al best lang op mijn telefoon heb staan en waar ik zelf erg blij van word. De quote ‘Adventure Awaits’ spreekt mij erg aan en in combinatie met mijn witte iPhone vormt het een mooi geheel. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een foto van bijvoorbeeld je vriendje of huisdier, net wat jij leuk vindt. Na het volgen van alle stappen werd mijn hoesje al de volgende dag bij mij thuisbezorgd. Dat is pas snel! Via een smsje en mailtjes werd ik op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en – erg fijn – het hoesje past door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven voor de postbode.

Wil je ook je eigen iPhone hoesje ontwerpen? Dat kan! Ga hiervoor naar GoCustomized en stel jouw persoonlijke hoesje helemaal zelf samen. Ik ben benieuwd naar het resultaat!