Je hebt van die trends waar iedereen zich massaal op stort. Goud is er een van. Gouden randjes, tasjes en schoenen zijn niet meer van de straat te slaan. En ook ik ben gevallen voor goud. Van sieraden tot all-over gouden topjes en blazers; I love it!
Dit seizoen zien we niet alleen veel gouden sieraden, ook je kleding is komend voorjaar goud gekleurd. Voor de durfals onder ons is een opvallende gouden blazer of short een must-have. Iets te gewaagd? Een gouden top is een prima alternatief en net zo mooi.

Mixen en matchen

Goud is de perfecte kleur om te combineren. Bovendien zorgt goud voor net dat beetje extra glamour in je outfit. In de winter is goud mooi met oxblood rood en altijd-goed zwart. Maar ook donkergroen en midnightblauw matchen prima met goud.
In de zomer is een wit een mooie combi met goud. Bovendien zorgen gouden sieraden ervoor dat je nog bruiner lijkt. Ook mooi: licht denim in combinatie met goud. Een verrassende combinatie die erg goed uitpakt.

Armcandy

The more the better is komend seizoen het credo. Kies dus voor meerdere armbanden om de pols in combinatie met een groot (vintage) gouden horloge. Ook helemaal hip: meerdere kettingen. Kies wel voor verschillende lengtes en groottes zodat je kettingen mooi over elkaar heen vallen.

Oma’s sieradenkistje

De mooiste en meest originele sieraden vind je in vintage shops of tweedehandswinkeltjes. Het is vaak even zoeken, maar it’s worth it. Snuffel ook eens door het oude sieradenkistje van je oma of moeder. Wellicht zitten hier pareltjes van sieraden tussen die je vast wel mag lenen.

Ben jij al besmet met de goudkoorts?