Op zoek naar de perfecte zomergeur? Zoek niet verder. La Petite Robe Noire Eau Fraîche is het nieuwe frisse bloemenjurkje in de garderobe van Guerlain. Na de originele La Petite Robe Noire Eau de Parfum, de lichtere Eau de Toilette, Couture en Extrait de Parfum komt het modehuis nu met een frisse en lichte versie genaamd Eau Fraîche.

Guerlain La Petite Robe Noire is een ware klassieker op het gebied van geuren. De oorspronkelijke geur is zoet en bloemig en zorgt voor een heerlijke geursensatie de hele dag lang. Onlangs voegde Guerlain een nieuwe jurk toe aan de La Petite Robe Noire familie in de vorm van La Petite Robe Noire Eau Fraîche. Net zo bloemig als haar voorgangers, maar met een frisse en zomerse touch. Een heerlijk parfum perfect passend bij de zomer.

guerlain-eau-fraiche-2

De geur La Petite Robe Noire Eau Fraîche

Subtiel, verfrissend en bloemig. La Petite Robe Noire Eau Fraîche van Guerlain is het allemaal. De zomer in een flesje om het zo te zeggen. De geur is sprankelend, vrolijk en levendig door de toevoeging van fruitige noten van mandarijn en citroen. Het hart van de geur vorm gevormd door rozenblaadjes en abrikoos. Aan deze ingrediënten dankt de geur haar zoete en bloemige touch. De basis wordt afgesloten met verleidelijk witte muskus en patchouli. Hierdoor krijgt de geur meer body en blijft deze urenlang hangen.

Review Guerlain La Petite Robe Noire Eau Fraîche

Zoals gezegd is deze nieuwe geur van Guerlain de zomer in een flesje. Fris, sprankelend maar tegelijkertijd ook een zoete en aanwezige geur. Doordat ‘ie niet te zwaar is, is dit parfum geschikt voor eigenlijk iedereen. Bovendien is de flacon, zoals eigenlijk alles van Guerlain, prachtig en alleen daarom al een must in de geurenstash.

Ken jij Guerlain La Petite Robe Noire Eau Fraîche al?