Get ready for summer met Guerlain Terracotta Joli Teint Powder. Deze prachtige blush verandert jouw pipse huidje binnen no-time in een sunkissed teint. Benieuwd naar deze nieuwe aanwinst in beautyland? Ik laat je graag kennismaken met Terracotta Joli Teint Powder van Guerlain.

terracotta-joli-teint-powder-guerlain

Over Guerlain Terracotta

Guerlain is de grootmeester als het aankomt op een sunkissed teint. De producten uit de Terracotta lijn zijn al jarenlang onwijs populair. Niet alleen vanwege het fab design (wie wil deze beauties niet in haar stash?), maar vooral om het prachtige resultaat. De Terracotta producten van Guerlain zorgen voor de ultieme sunkissed teint en geven elk huidje een regelrechte oppepper.

terracotta-powder

Guerlain Terracotta Joli Teint Powder

Nieuw in de collectie is Terracota Joli Teint Powder. Dit prachtplaatje zorgt voor een subtiel stralend en zongekuste teint in slechts enkele seconden. Hoe? Door simpelweg een ‘3’ te maken, zowel links als rechts van je gezicht, met een grote blush. Dus vanaf je haargrens aan de bovenkant richting je wangen en weer terug naar de kaaklijn. Resultaat is een perfecte en gezonde glow.

Terracotta Joli Teint is verkrijgbaar in vier kleuren (Blondes clair, Brunettes Clair, Blondes Naturel en Brunettes Naturel) waardoor je gegarandeerd de kleur vindt voor jouw huidje. Ik heb zelf de Blondes Clair in mijn bezit en deze past perfect bij mijn huidskleur en blonde lokken.

Combineren Guerlain Terracotta Joli Teint Powder

Deze beauty komt natuurlijk het best tot haar recht als je haar combineert met andere producten uit de Guerlain make-up collectie. Met deze vier prachtproducten, creëer je binnen no-time de ultieme look.
guerlain-make-up
Guerlain Terracotta Joli Teint Foundation is de basis voor je sunkissed look. Laat je huid weer stralen en zorgt voor een warmere teint.
Guerlain Terracotta Joli Teint Powder geeft je look de perfecte finishing touch. De ultieme blush voor een zongebruinde huid.
Guerlain Cil d’Enfer So Volume! zorgt voor prachtwimpers met ultiem volume. Je wimpers zijn dikker, intenser en ultrazwart.
Guerlain Gloss d’Enfer zorgt voor lippen om te zoenen. De gloss hydrateert en maakt de lippen zachter zonder te plakken. Resultaat? Prachtige en glanzende lippen.

Ken jij Guerlain Terracotta Joli Teint Powder al?