Foundation wordt mooier met een primer, dagcrème werkt beter met een serum en wat gloss geeft je lipstick extra punch. Ik geef je graag zes tips die je verzorging naar een hoger niveau tillen.

1. Lipstick + Gloss

Wie zegt dat je moet kiezen tussen lipstick en gloss? Kleur eens buiten de beautylijntjes en geef je favoriete lipstick extra glans met een fonkelende gloss. Met een gekleurde gloss bovenop je lipstick licht je een donker kleurtje op. Experimenteer tot je de perfecte tint te pakken hebt.

2. Foundation + Primer

Langer genieten van een stralende en egale teint? Probeer eens een egaliserende primer onder je foundation (maar bovenop je dagcrème) aan te brengen. Die strijkt het huidoppervlak glad en zorgt ervoor dat je foundation mooier, beter en langer hecht.

3. Crème + Serum

Een serum opent de huid en zorgt ervoor dat de actieve bestandsdelen uit zowel het serum als je crème beter worden opgenomen. Een crème sluit je huid opnieuw zodat ze netjes worden vastgehouden.

4. Parfum + Hydratatie

Lekker ruiken én een zijdezachte, gehydrateerde huid? Sla twee beautyvliegen in een klap en combineer je favoriete parfum met de bijpassende bodylotion. Voor een ultieme geursensatie.

5. Nagellak + Gelfinish

Geen kleurtje op je nagels zonder een top- en een basecoat. De basecoat beschermt je nagels tegen verkleuring en de topcoat zorgt ervoor dat je nagellak egaler en langer blijft zitten. Topcoats met geleffect gaan nog een stapje verder en geven je nagels een prachtige manicurelook.

6. Concealer + Oogverzorging

Wallen of kringen verstoppen we het liefste met een laagje concealer, maar niet voordat je de dunne huid onder je ogen verzorgd hebt met een hydraterende oogverzorging. Zo zijn je ogen niet alleen stralend, maar ook perfect verzorgd.
Wat is jouw ultieme beauty duo?