Ik geef het eerlijk toe; ik ben niet ontzettend handig als het aankomt op klusjes in huis. Resultaat? Manlief is vooral degene die dingen doet als plankjes ophangen en muren verven. Maar dit is binnenkort verleden tijd, wan met de 10 Histor How To-video’s kan zelfs ik binnenkort een muurtje verven.

Histor Eerste Hulp bij Verfklussen

Een verfkwast pakken en een muur schilderen, dat kunnen de meesten wel. Maar juist de voorbereiding is vaak een heikel punt. Want wat heb je nodig qua materialen? Moet ik een grondverf gebruiken en eerst schuren? De oplossing? Histor How To-video’s!

histor eerste hulp bij verfklussen

Histor How To-video’s

In de Histor How To-video’s wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe je een specifieke verfklus aanpakt. Een muur vergt nu eenmaal een andere aanpak dan een trap, deur of plafond. Wel zo handig! En aangezien ik binnenkort nog graag een kastje wil verven komen deze How To-video’s zeker van pas!

Benieuwd? Op dit moment staan er tien handige video’s online. Van muur schilderen tot trap, plinten en kozijnen. Je vindt alle How To-video’s op histor.nl/verfklusfilmpjes

Ben jij een beetje handig met verven en andere klusjes in huis?