Een grote favoriet op interieurgebied is het Deense interieurmerk House Doctor. De sobere, minimalistische collectie van House Doctor is typisch Scandinavisch. Een stijl waar ik helemaal verzot op ben. Van prachtige vazen tot eigenzinnige woondecoratie en van knusse kussens tot mooie krukjes en stoeltjes. Ik laat je graag kennismaken met dit Deense woonmerk.

House Doctor believes
everybody deserves a healthy home

Over House Doctor

De missie van House Doctor is simpel: Iedereen verdient een gezond thuis. Om die reden geeft het merk haar klanten een dagelijkse dosis inspiratie voor een stijlvol, inspirerend en persoonlijk interieur. Het merk helpt je het juiste medicijn te vinden voor jouw huis.

Het Deense interieurmerk House Doctor werd in 1999 opgericht door de zussen Rikke en Gitte en hun broer Klaus. Ze begonnen met een klein winkeltje maar al snel werd het merk groter en succesvoller. Inmiddels wordt House Doctor in meerdere landen verkocht, waaronder ook in Nederland. Het team bestaat uit maar liefst 50 toegewijde ‘House Doctors’. Vanuit het hoofdkantoor in Ikast houden ze zich druk bezig met de laatste trends en worden nieuwe producten ontworpen. De collectie bestaat uit onder meer meubelen, woonaccessoires en keukenitems en eetgerei.

Twee keer per jaar verschijnt er een nieuwe collectie. In januari ‘Everyday’ en in augustus ‘Moments’. Everyday bestaat uit nieuwe items en toppers uit eerdere collecties. Moments bestaat ook uit nieuwe producten, maar dan aangevuld met seizoensartikelen.

house-doctor

house-doctor-2

House Doctor collectie en stijl

De collectie van House Doctor is typisch Scandinavisch. Eenvoudig en simplistisch, open-minded en puur. Met simpele belijningen en basickleuren als wit, zwart en grijs. De collectie wordt aangevuld met pure materialen zoals hout en natuurtinten als groen en blauw met hier en daar een sfeervol kleuraccent. Een prachtige collectie waarmee je eindeloos kunt combineren en die het vooral erg goed doet in een modern interieur.

Kende jij het merk House Doctor al?

Bron foto’s: housedoctor.dk