Hunkemöller introduceert haar eigen app. Grafisch mooi vorm vormgegeven met de kenmerkende look & feel van van de lingerieketen. I like!

Mobiele membercard

De Hunkemöller app is uitgerust met een volledig mobiele membercard. Ideaal, want dat scheelt weer een pasje in de portemonnee. Bestaande members kunnen via de app direct inloggen en mee profiteren van exclusieve member voordelen. Bovendien heb je altijd je spaaroverzicht bij de hand. Overigens kunnen nog niet members zich via de app gemakkelijk aanmelden. Met als extraatje voordeeltje: als je inlogt krijgt je €5,- online shoptegoed. Altijd mooi meegenomen!

Naast de mobiele membercard biedt de Hunkemöller app nog meer leuks. Namelijk een Store Locator, Magazine, Social Media en een Mobile Shop. Vooral van laatstgenoemde ben ik heel benieuwd hoe deze gaat lopen!

Hunkemöller app: wat kan beter

Nog een kleine kanttekening (want we blijven kritisch): het magazine is helaas nog te letterlijk een tijdschrift maar dan geschikt gemaakt voor internet. Pagina’s zijn letterlijk doormidden gesneden, waardoor teksten en plaatjes worden afgebroken. Niet heel storend, maar kan beter. Wellicht is een Mobile Blog een beter idee. Of blaas de Hunkemöller blog nieuw leven in. Zonde om te laten liggen (SEO, online engagement met je doelgroep, linkbuilding, to name a few…)

De Hunkemöller app is beschikbaar voor iPhone, iPAD en Android toestellen en ontwikkeld voor de Nederlandse en Duitse markt.