Het in bad doen van Jennifer is een heerlijk genietmomentje voor ons allebei. Zij geniet van het gespetter in het water en het spelen met de badeendjes en ik word ontzettend blij als ik dat lachende gezichtje zie.

De afgelopen maanden heb ik verschillende badproducten gebruikt voor het huidje van Jennifer. Nieuwe favoriet die ik graag met jullie wil delen is Inoli Baby Badolie.

Inoli Baby Badolie

Inoli Baby Badolie zorgt voor net dat beetje extra bescherming van het kwetsbare babyhuidje. Deze nieuwe badolielijn is ontwikkeld door de makers van Sudocrem (de perfecte crème voor rode billetjes en schrale plekjes) en reinigt zacht en versterkt de natuurlijk huidbarrière.

Natuurlijke ingrediënten
De badoliën van Inoli Baby bevatten natuurlijke oliën zoals soja-olie, zonnebloemolie en omega-3 en -6 olie. De oliën zijn bovendien vrij van conserveringsmiddelen, kleurstoffen en parabenen en zijn pH-huidneutraal.

Vettend, intensief vettend en kalmerend
De Inoli Baby Badolieen zijn verkrijgbaar in drie varianten:

    inolie-baby-badolie-vettend-1

  1. Inoli Baby Badolie vettend is speciaal voor de gevoelige en kwetsbare huid. Door de toegevoegde macadamia-olie voelt het huidje van je baby na het badderen heerlijk zacht en soepel aan.
  2. inoli-badolie-intensief-vet-1

  3. Inoli Baby Badolie intensief vettend is speciaal voor de droge en kwetsbare huid. De olie bevat extra vettende abrikozenpitolie die de tere en droge huid reinigt en verzorgt. Resultaat is een heerlijk zacht en soepel babyhuidje.
  4. inoli-badolie-baby-kalmeren-1

  5. Inoli Baby Badolie kalmerend is verrijkt met Polidocanol wat zorgt voor een kalmerend en verzachtend effect op de huid van je kleintje.

Waar ik een beetje bang voor was, was dat de olie het huidje heel erg vet zou maken tijdens het badderen. Niet heel erg fijn als je je kindje wilt vasthouden als ze in bad aan het spelen is of als je haar eruit moet tillen. Gelukkig viel dit ontzettend mee. Na het afdrogen (deppen en niet wrijven, want anders haal je het beschermende olielaagje van de huid) voelt haar huid ontzettend zacht en soepel aan. Extra fijn: de oliën ruiken verrukkelijk. Niet overheersend, maar heel zacht dankzij het hypoallergeen parfum.

De Inoli Baby Badoliën zijn verkrijgbaar bij de apotheek en drogist en zijn naar mijn mening zeker een aanrader.

Heb jij ervaring met de Inoli Baby Badoliën?