De zomer is in aantocht! Tijd dus om die wintervetjes in te ruilen voor een strak en gezond lijf. En wat helpt daar nou beter bij dan de nodige fitspiration waardoor je gegarandeerd geïnspireerd en gemotiveerd bent om te werken voor dat killer body. Ik volg nu al een tijdje een aantal supermotiverende powervrouwen op Instagram die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook laten zien hoe ze hun droomlichaam gecreëerd hebben en in stand weten te houden. Ik laat je graag mijn top 5 fitspiration zien!

Alexandra Bring

alexandrabring-2
Alexandra Bring – Superknappe powervrouw met een waanzinnig lichaam. Naast de vele jaloersmakende foto’s op haar Instagramaccount houdt ze ook een eigen blog bij waar ze dagelijks post over haar workout routine, dieet en meer. Superleuk blog om te volgen.
alexandrabring

Censkiii

censkiii-2
Censkiii – Australische beauty met een prachtige, strakke buik. Eentje om echt heel erg jaloers op te worden. Niet alleen haar foto’s zijn waanzinnig ook haar korte video’s geven je echt de drive om te gaan sporten. Aanrader!
censkiii

Teresa Lopez

teresalopez-2
Teresa Lopez – Prachtige Zweedse dame met muscles (en Nikes!) to die for. Wat kan je verwachten? Hele lekkere en gezonde snacks en smoothies, heel veel fitspiration en de nodige workouts. Deze 50 kilo wegende dame kan bovendien 90kilo liften. Ik zeg: wow!
teresalopez

Jen Selter

jenselter-2
Jen Selter – Altijd al willen weten hoe je een fantastische big butt creëert a la Kim Kardashian? Jen Selter heeft het antwoord. Krachttraining, heel veel krachttraining. En lunges en squats niet te vergeten. Volg haar op Instagram voor de nodige inspiratie en wie weet ben je binnenkort ook gezegd met een fine ass.
jenselter

W3LiveHealthy

w3livehealthy-2
w3livehealthy – Drie meiden die ontzettend gezond eten, heel veel sporten en er daardoor fantastisch uitzien. Hun Instagram account is gevuld met motivational quotes, filmpjes met oefeningen en natuurlijk de nodige selfies.
w3livehealthy

Kende jij deze powervrouwen al?