De nieuwe paradepaardjes van Apple werden vorige week eindelijk onthuld. Na maanden lang wachten zijn ze er dan toch echt: de iPhone 6 en iPhone Plus. Beide prachtmobieltjes die in vergelijking met hun voorgangers nog mooier, groter en beter zijn. Ik vertel je graag alles over deze nieuwe must-have, inclusief bijhorende iPhone 6 hoesjes.

Als altijd-online-meisje ben ik razend enthousiast over de nieuwe iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Waren alle telefoons de afgelopen jaren vooral klein en fijn de nieuwe iPhone 6 is een stuk groter. De iPhone 6 heeft een 4,7 inch-scherm en de 6 Plus heeft zelfs een 5,5 inch-scherm.
Het design van de iPhone 6 kenmerkt zich door de afgeronde randen en de nieuwe achterkant waarbij de camera iets uitsteekt. De vergrendelknop is verplaatst naar de zijkant van het toestel.

Het nadeel van een groot scherm heeft Apple ondervangen door de ‘Reachability’ functionaliteit. Door twee keer op de homeknop van je iPhone 6 of iPhone 6 Plus te tappen, komt de bovenste helft van het scherm naar beneden zodat je de daar knoppen toch kunt aanraken. Net zo handig.
Daarnaast is de iPhone 6 en iPhone 6 Plus een stuk sneller en een betere batterijduur.

Al enthousiast geworden? De iPhone 6 release vindt plaats op 19 september in Duitsland. In Nederland en België is de iPhone 6 vanaf 22 september verkrijgbaar. Aan te raden is om het toestel van tevoren te reserveren via een pre-order aangezien de vraag naar de nieuwe aanwinst van Apple huge is!

iPhone 6 hoesjes

Eenmaal de trotse eigenaar van een iPhone 6 of iPhone 6 Plus dan wil je natuurlijk wel een mooi hoesje om je nieuwe telefoon heen. Op BestBuyHoesjes.nl vind je de leukste iPhone 6 hoesjes. Ik selecteerde alvast de mooiste exemplaartjes voor je. Op BestBuyHoesjes.nl vind je trouwens ook erg fijne hoesjes voor bijvoorbeeld je iPad Mini. Dat wordt shoppen!

iphone-6-hoesjes

Staat de iPhone 6 ook op jouw verlanglijstje?