Tegenwoordig maken we alles persoonlijk. Van eigen ontworpen geboortekaartjes en T-shirtjes voor de kleine tot zelf samengestelde Magnums bij de Bijenkorf. Dus waarom de kinderwagen niet? Met het Joolz Tailor configuratie programma stel je je eigen unieke kinderwagen samen. Van de bekleding en de wielen tot de veiligheidsbeugel: vanaf nu bepaal je het helemaal zelf.

Joolz Customize your ride

Ook zo fan van de designkarretjes van Joolz? Vanaf nu wordt jouw kinderwagen nog persoonlijker. Je kiest het model (Day of Geo), de kleur van de bekleding en de wielen. Vervolgens maak je je design helemaal compleet met de gepersonaliseerde veiligheidsbeugel waar je de naam van je kindje, de geboortedatum of een mooie quote op kan laten laseren.

joolz-tailor

joolz-tailor-made

Joolz Tailor

Het unieke online configuratie programma biedt 120 verschillende kleurcombinaties. Voor de bekleding kun je kiezen uit de kleuren Gris, Graphite en Noir; voor de wielen uit zwart en zilver; 20 verschillende leatherette kleuren en maximaal 15 letters om de veiligheidsbeugel te personaliseren. Kortom: voor elk wat wils om van jouw Joolz een persoonlijk en uniek design te maken.

De Tailor collectie wordt geleverd inclusief een verzorgingstas en slaapzak.
Verkoopadviesprijs:
Joolz Day Tailor – Complete set € 1.299
Joolz Geo Tailor – Mono configuratie € 1.349 Joolz Geo Tailor – Duo configuratie € 1.599
Joolz Geo Tailor – Twin configuratie € 1.699

Hoe ziet jouw ideale kinderwagen eruit?