Afgelopen weekend hadden mijn hubbie en ik een bruiloft van vrienden. Het was in één woord ge-wel-dig! Graag deel ik met jullie een foto van mijn outfit van die dag!

Het grote feest werd gehouden in Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort. Een prachtige locatie met rauwe, ongestukte muren en betonnen vloeren gecombineerd met natuurlijke, ‘levende’ materialen zoals linnen, katoen, wol, hout en schapenvachten zorgen voor een unieke sfeer. De locatie heeft een industriele vibe met een warme en romantische uitstraling. Perfect dus voor een bruiloft! En zo’n prachtige bruiloft schreeuwt natuurlijk om een even zo’n prachtige outfit.

ted baker dress

Mijn outfit

Op de bruiloft droeg ik een lichtroze kanten jurkje van Ted Beker. En als er één merk is waar ik helemaal verzot op ben, dan is het wel Ted Baker. Mijn ‘Tedje’ kocht ik bij de Bijenkorf en het was direct liefde op het eerste gezicht. Het is een hele mooie en luxe stof die perfect valt. Doordat het accent op de taille ligt, kleed het jurkje mooi af. Het enige nadeel is dat het jurkje flink aan de prijs is. Mijn excuus hiervoor is dat ik ‘m ook ga dragen op de bruiloft van mijn broer in het najaar dus dan mag het.

clutch
Ik combineerde mijn jurkje met lichtroze suède pumps van het merk Kiomi (gekocht via Zalando.nl). Ik droeg er ook een roze clutch bij van ASOS, een armbandje van SuperTrash (oude collectie) en een lichtroze/beige nagellak van Sally Hansen. Oh en voor de geïnteresseerden: mijn man droeg een pak van WE Fashion.

Wat vind jij van mijn outfit?