Niets vervelender dan T-shirts die telkens uit je broek kruipen. Vaak gebeurd dit na een paar keer wassen óf ze zijn überhaupt al te kort gemaakt. Of T-shirts die te strakke en hoge boorden hebben. En wat dacht je van die lelijke gele plekken onder je oksel? Bij sommige T-shirts zitten die er al na een paar keer dragen in. De oprichters van ShirtsofCotton hebben het witte T-shirt opnieuw uitgevonden aan de hand van de volgende kenmerken.

De zoektocht naar het perfecte T-shirt

Wist je dat het T-shirt dat vandaag de dag populair is, ontworpen is in de jaren 50? De mariniers gebruikten T-shirts met ronde nek met opgerolde mouwtjes. Dit droeg comfortabeler met hard werken. Het basismodel van het T-shirt is niet zo gek veel veranderd sindsdien. En dat is gek! De mens is langer geworden. En helaas ook dikker. Best lastig om goed zittende T-shirts te vinden met die oude modellen.

De ingrediënten voor het perfecte T-shirt waren onbekend. De eerste manier om dit uit te vinden is om met een groep mannen te discussiëren over het perfecte T-shirt. Bijna iedere man heeft wel een T-shirt dat zijn favoriet is. Om daarachter te komen heeft ShirtsofCotton T-shirts een crowdlistening sessie georganiseerd. Echt luisteren naar de input van de klant om tot het perfecte T-shirt te komen. De resultaten waren verrassend, en meer dan 20 verbeter elementen werden geïdentificeerd!

Wat zijn de kenmerken van het perfecte T-shirt?

1. Net iets langer
Niets vervelender als T-shirts die na een paar keer wassen al uit je broek kruipen. T-shirts moeten dus bij voorkeur net iets langer zijn. Ook weer niet te lang, maar je wil niet dat een T-shirt na een aantal wasbeurten eruit ziet als een kindermaatje.

2. Extra zacht
Bij voorkeur is je favoriete T-shirt lekker zacht. Als je in de kast hem al voelt, dan wil je deze het liefst gelijk aantrekken. Een T-shirt dat lekker zacht en soepel is dus. Vaak zit hierin ook een klein beetje stretch verwerkt. Door een uniek weefproces blijven de T-shirts van ShirtsofCotton extra lang zacht en stretchbaar. Nooit meer een kartonnen T-shirt.

3. Niet zichtbaar onder een overhemd
Tot slot is het fijn als het T-shirt niet zichtbaar is onder een overhemd. Dus geen zichtbare randjes en boorden. Onzichtbare T-shirts als het ware. ShirtsofCotton heeft hier twee oplossingen voor gevonden. Allereerst de verschillende V-hals dieptes. Door verschillende dieptes V-halzen aan te bieden kan elke man zijn T-shirt onzichtbaar maken, zelfs met 4 knoopjes open. Onder een wit overhemd zie je een wit T-shirt vaak. Daarvoor zijn de grijze T-shirts uitgevonden. Door het contrast verdwijnt het grijze T-shirt, en wordt het echt onzichtbaar onder een wit overhemd.

Naast deze drie punten zijn de T-shirts op meer dan 20 punten verbeterd. Benieuwd? Lees ze allemaal op shirtsofcotton.com.