Beautymerk Lancôme is de samenwerking aangegaan met designer Alber Elbaz. De meest iconische mascara’s van Lancôme zijn speciaal door Alber Elbaz in een limited edition jasje gestoken. De karakteristieke en grappige tekeningen van Elbaz sieren de hulsen van onder meer Hypnôse Drama en Dolls. Fijn detail: naast de mascara’s bestaat de Lancôme Hypnôse Puts on a Show limited edition ook uit een serie oogschaduw palettes en een setje valse wimpers. Kortom: alles voor een hypnotiserende oogopslag.

alber-elbaz-lancome-hypnose

Beauty meets fashion

Alber Elbaz is één van de meest gerespecteerde modeontwerpers van zijn tijd en al vanaf 2001 werkzaam voor het Parijse modehuis Lanvin. Elbaz staat bekend om zijn uberschattige en super snoezige tekeningen. Zijn creatieve uitspattingen heeft hij nu ook losgelaten op vier bestselling mascara’s uit de Lancôme collectie. Lancôme Hypnôse Définicils kreeg een huls met oogverblindende cartoon eyes, Hypnôse Star is versierd met, heel toepasselijk, sterren, Doll Lashes heeft rode hartjes en Elbaz koos voor roze polkadots voor Hypnôse Drama.

Alber Elbaz: “When I think of cosmetics, I think of eyes. For Lancôme, I wanted to do something funny and a little hand-made.”

Alber Elbaz voor Lancôme

Naast de vier mascara’s bestaat de collectie ook uit vier oogschaduw palettes met elk vier kleuren voor een prachtige ooglook. Tenslotte bevat de limited edition collectie ook een setje valse wimpers. Voor een onweerstaanbare en hypnotiserende oogopslag. Lancôme Hypnôse Puts on a Show Limited Edition is een absolute must-have collectie voor fans van de designs van Alber Elbaz en liefhebbers van de Lancôme Hypnôse mascara’s. Deze hebberigmakende collectie is nu verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.