Doel na de zwangerschap? Mijn oude gewicht, conditie en – zover dit mogelijk is – mijn figuur terug. Ik ben altijd een fanatieke sporter geweest. Drie/vier uur in de week in de sportschool? Geen probleem, leuk juist! Met de baby erbij zal dit een stukje minder worden, maar ik hoop toch minimaal twee uur in de week te kunnen blijven sporten. En wat zorgt nou beter voor dat beetje extra motivatie dan een leuke sportoutfit? Ik selecteerde de leukste sportoutfits waarmee je moeiteloos back in shape komt!
sportoutfit-1
1. Bobble waterfles. Voldoende drinken is essentieel tijdens een workout. De Bobble waterfles filtert kraanwater terwijl je drinkt. De Bobble verwijdert chloor en andere organische resten uit kraanwater waardoor je zuiver en schoon water drinkt.
2. Zwarte tanktop van Nike. Easy to wear en eigenlijk onmisbaar in je sportgarderobe: de zwarte tanktop. Deze van Nike is simpel, maar effectief en hierdoor de ideale partner voor tijdens het sporten.
3. Sportlegging van Nike. Hoog op het verlanglijstje staat deze stoere sportbroek van Nike. De grafische print is lekker opvallend, maar niet te en combineert prima met de basic zwarte top.
4. Nike Performance sportschoenen. Mijn oude sportschoenen zijn wel toe aan vervanging. Met deze rode exemplaartjes zijn je voeten echte blikvangers.

sportoutfit-2
1. Luchtige sporttanktop van Nike. Favoriet door de luchtige vormgeving is deze witte tanktop van Nike. Schijnt door dus een mooie top eronder is gewenst.
2. Roze gewichtjes. Een echte sportdame heeft haar eigen gewichtjes. Deze roze exemplaartjes zijn perfect als je net begint met het trainen met gewichten.
3. Oversized top van Nike. Comfi top die lekker wijd valt. Extra leuk detail is de print met stippen aan de achterzijde.
4. Paarse sportlegging. Perfect voor het hardlopen of een workout in de sportschool. Deze paarse legging zit superlekker en ventileert optimaal.
5. Roze sporttas. Flesje water, handdoek, sportpasje. Je neemt het allemaal mee in deze knalroze sporttas.

Sport jij ook en zo ja welke sport doe je?