strandtent Nederland

Een dagje naar het strand is altijd leuk. En het liefst als de zon schijnt. Heerlijk wijntjes drinken en mensen kijken op het terras of juist de hele dag op een handdoekje genieten van de zon. Uiteraard moeten er op zo’n dag de nodige drankjes genuttigd worden en waar kan je dat beter doen dan bij een gezellige en fijne strandtent? Ik selecteerde de vijf leukste strandtenten van Nederland!

Leukste strandtenten van Nederland

Key West Beachhouse

Strandboulevard 222, Utrecht
Utrecht heeft weliswaar geen zee, maar wel een zandstrand. En daar hoort uiteraard een strandtent bij in de vorm van Key West Beachhouse. Dit fraaie plekje is opgetrokken uit hout, heeft een vintage interieur en heerlijke XL-ligbedden op het terras. Key West Beachhouse is de hele week geopend en je kunt er terecht voor ontbijt, lunch, borrel, diner of gewoon een kop koffie.

Tent 6

Boulevard Paulus Loot Zandvoort, Strandafgang 6, Zandvoort
Biologisch, gezond, verantwoord én lekker eten? Dat doe je bij Tent 6 in Zandvoort. De ideale plek voor een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch of een lekker diner. Ook leuk: op woensdagochtend wordt er een lesje yoga georganiseerd.

Zuid

Zuiderstrand 3, Strandslag 11, Den Haag
Heerlijk loungen bij Zuid in Den Haag. Verscholen achter de duinen vind je strandpaviljoen Zuid waar je kunt genieten van lekkere koffie, ijskoud en waterijsjes. Niet alleen leuk voor een avondje uit, maar ook een fijne plek om met de kinderen naar toe te gaan. Denk hierbij aan heel veel speelgoed, een trampoline, spelletjes, stripboeken en heel veel lekkers voor kinderen.

Aloha

Reyndersweg 2, Velsen-Noord
Aloha is een gezellig strandpaviljoen bij de Noordpier. Genoeg te beleven hier want dagelijks zijn hier golfsurfers, kiters, windsurfers en hardlopers actief bezig op het strand. Het eten bij Aloha is biologisch en verantwoord met echt verse sappen en superlekkere koffie. Genieten dus.

Leuk

Deltaplein 1, Den Haag, Kijkduin
Strandclub Leuk is, zoals de naam al zegt, leuk, heel erg leuk. Een prima plek om te vertoeven met kleine kids. Genieten van een lekker broodje, liggen op de heerlijke bedjes, lunchen met vrienden of een hapje eten. Het kan hier allemaal.

Welke strandtent is bij jou favoriet?