Ik ben persoonlijk gek op sieraden. Ik heb dan ook een ruime collectie met armbanden, kettingen en oorbellen en ik wissel dagelijks af met mijn accessoires. Nieuw in mijn collectie is deze prachtige armband inclusief hangertje uit de Just.D Daydream collectie van Lucardi. Ik laat je graag meer zien van mijn nieuwe aanwinst.

armband-lucardi-4

armband-lucardi

Lucardi Just.D Daydream van Lucardi

Met de Just.D Daydream collectie van Lucardi creëer je je eigen persoonlijke sieraad. Je kiest een mooie armband of ketting en combineert deze vervolgens met één van de bijpassende bedeltjes. Zo is je sieraad niet alleen uniek, maar kan je deze ook dagelijks afwisselen. De collectie is verkrijgbaar in rosé- en zilverkleurig staal en er zijn verschillende bedeltjes te koop, met bijvoorbeeld een hartje of een ster van peach kristal.
armband-lucardi-3
Ik koos zelf voor deze prachtige armband in de kleur rosé en combineer deze met een bedeltje met een hartje. Op de achterkant van het bedeltje staat de toepasselijke tekst ‘love’. De armband is heel stijlvol en combineert hierdoor perfect met de andere sieraden uit mijn collectie. Ik vind het altijd leuk om mijn horloge en verschillende armbandjes met elkaar te combineren en deze armband leent zich hier prima voor. Het enige nadeel is dat de armband lastig te openen is. Ik kan ‘m dus zelf niet afdoen, hierbij heb ik echt hulp nodig maar voor de rest ben ik superblij met deze prachtige Just D. Daydream armband.

Wat vind jij van mijn nieuwe armband?