Pinterest is de ideale manier om je online fashion finds te groeperen onder een categorie. Om te bewaren en later te kopen of heerlijk bij weg te dromen. Maar zou het niet fijner zijn als je precies weet wanneer een item afgeprijsd is? Met de nieuwe feature van de website Lyst krijg je, zodra een item in de sale gaat, automatisch een berichtje.

Lyst – A Better Way to Shop

Lyst lijkt veel op Pinterest maar is volledig gericht op mode. Op de website kan je designers volgen maar ook winkels, bloggers en je vrienden. Je creëert je eigen lijst (lyst) met favorite online fashion finds die je vervolgens weer deelt met de rest van de wereld. Zodra een item uit jouw lyst in de sale gaat, krijg je vanzelf een berichtje.

Door je Pinterest account te koppelen aan Lyst krijg je nu ook een berichtje als een pinned item op je Pinterest in de uitverkoop gaat. Dit geldt alleen als dit item ook bij Lyst bekend is.

Lyst biedt bovendien een Runway Tracking tool. Zodra je favoriete runway look in de winkels te koop is, wordt je hiervan automatisch op de hoogte gebracht. Deze tool werd afgelopen september tijdens de New York Fashion Week gelanceerd.

Lyst is nu voornamelijk nog actief in Engeland, maar zal zeker een leuke toevoeging zijn in Nederland.

lyst-online-shopping