De mooiste beauty en make-up trends voor het najaar en de winter van 2014/2015 zijn – as always – stunning. Van de natural look, inclusief volle wenkbrauwen tot de winged eyeliner anno 2015. We zien het komend seizoen allemaal voorbijkomen in beautyland. Maak je vast op – letterlijk! – voor een beeldschoon seizoen met de fijnste beauty en make-up trends. Ik laat je graag de upcoming trends zien voor komend modeseizoen.

Natural beauty

Flawless skin, nudelips en een healthy glow. Dé key ingrediënten voor een natural look. Met de juiste concealer en foundation creëer je binnen no-time een egale huid. Een lichte blush op de wangen, en het liefst eentje met licht reflecterende pigmenten voor die fijne gloed, zorgen voor een verzorgde en frisse uitstraling. Je look maak je af met een subtiele bruine mascara (zwart oogt te hard) en een mooie lichtroze gloss.

Winged eyeliner

Maak van je ogen echte kunstwerkjes met de nieuwe winged eyeliner. Eén simpel streepje voldoet anno 2015 niet meer. We gaan deze winter voor een dubbele winged eyeliner. Hoe? Breng een winged lijntje aan op het bovenste ooglid zoals je gewend bent. Breng vervolgens een omgekeerde wing aan op je onderste oograndje en zorg ervoor dat deze net voor de buitenste ooghoek begint. De twee strepen eindigen op hetzelfde punt, maar zijn nét niet aan elkaar verbonden. Resultaat: dé eyeliner trend voor dit seizoen. Ga maar alvast oefenen…

Radiant orchid

Pantone, autoriteit op het gebied van kleur, heeft de kleur Radiant Orchid uitgeroepen tot de kleur van 2014. Een expressieve, creatieve kleur met een grote aantrekkingskracht en een verleidelijke charme die het perfect doet als make-up kleur. Radiant Orchid doet de huid opleven waardoor je er instant energieker uitziet. Radiant Orchid is een prachtige combinatie met onder meer lavendel, paars en roze; voor een oogverblindende ooglook. Ook als lippenstift doet deze kleur het goed en is vooral voor de donkere meiden onder ons een aanrader. Voor wie dit allemaal too much vindt; ook op de nagels is Radiant orchid prachtig.

Welke beauty trend is jouw favoriet?