Oud & Nieuw vraagt om een sprankelende en feestelijke make-up. Of je nu gaat voor een glitters op de ogen of of juist voor een knallende kleur op de lippen, met onderstaande looks is je feestje gegarandeerd een succes. Ontdek nu de mooiste make-up tips voor Oud & Nieuw.

Add a little glitter

Een beetje extra glitter is nooit weg. En vooral met Oud&Nieuw mag je knallen met je make-up. Kies voor een sprankelende glittertjes op je ogen of een mooie oogschaduw met een subtiele glitter. Ook een nagellak met een glitter doet het altijd goed; subtiel maar toch feestelijk.

Smokey eyes

Verleidelijke, mysterieus en een echte blikvanger. De smokey eye is al jaren razend populair. En geen wonder, met deze look weet je zeker dat alle ogen op jou gericht zijn. Lastig om een perfecte smokey eye te maken? Op internet vind je heel veel inspiratie en voorbeelden.

Vuurrood

Altijd goed, zijn knalrode lippen. Klassiek en stijlvol. Bovendien zorgen rode lippen voor een instant party look. Houd de rest van je make-up basic zodat de aandacht echt naar je lippen wordt getrokken.

Voor welke make-up look ga jij?