Het is geen verrassing dat Pinterest ontzettend verslavend is. Of je nu een newbie of een actieve gebruiker bent; Pinterest is het ideale platform voor iedereen die net als ik fan is van fijne en mooie plaatjes. Pinterest is daarnaast easy-to-use en gemakkelijk opgedeeld in verschillende categorieën. Voor iedereen die ook fan is, hieronder vijf actieve Pinterest members met fijne boards boordevol inspiratie.

pinterest-dallas-shaw

Girly & pretty things

Girly, stylish en vol pretty things. De boards van Dallas Shaw zijn overzichtelijk opgedeeld en gaan van fashion tot wonen & interieur en eten. Kortom: hartstikke veelzijdig en heerlijk om naar te kijken.

pinterest-the-coveteur

High-end fashion

Het Pinterest account van The Coveteur is er eentje om madly verliefd op te worden. Vol fantastische high-end fashionshoots, nog meer mode-inspiratie en zelfs – voor de dierenliefhebbers onder ons – een board genaamd Furry Friends vol met te schattige beestjes.

pinterest-joie

Op z’n Frans

Ik ben dol op de Franse stijl van kleden. Chique, stijlvol en sophisticated. De boards van Joie zijn precies dat en meer. Vol fijne inspiratie en heerlijke wegdroomplaatjes. Ik ben fan!

pinterest-natalie-hughes

Unique style

Op zoek naar originele outfits of out-of-the-box make-up inspiratie? Bij Natalie Hughes van CannedFashion.com ben je aan het juiste adres. Ook fijn is het board met wardrobes & storage vol fijne inspiratie voor je eigen garderobe en beauty stash.

pinterest-sofie-roschier

Het hogerop zoeken

Ook zo fan van de Scandinavische look & feel? Dan moet je vooral Sofie Roschier gaan volgen. Haar pins zijn fresh, fun & lekker girly. Je vind hier fijne fashion inspiratie maar ook inspiratie voor je home, wedding en food.

Ik ben zelf ook actief op Pinterest: Pinterest.com/FSHNForward Als je wilt, mag je me volgen! Gebruik jij ook Pinterest en zo ja welke member van Pinterest volg jij op de voet?