Een parfum is heel persoonlijk en moet echt bij je passen. Niet alleen bij je persoonlijkheid, maar ook bij je humeur, het seizoen en de gelegenheid. In de zomer zal je waarschijnlijk lichtere en frissere geuren dragen dan in de winter. En voor een dinner-date kies je eerder voor een verleidelijk en sensueel parfum, terwijl je op je werk kiest voor een lichte geur. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende parfums gehad, maar er zijn er een aantal die echt mijn favoriet zijn en altijd in mijn stash aanwezig zijn. Ik laat je graag zien welke parfums dit zijn.

Lancôme La Vie Est Belle

Mijn absolute favoriet is La Vie Est Belle. Een heerlijk verfijnde geur van iris, jasmijn en oranjebloesem. Ik heb deze geur speciaal gekocht voor mijn bruiloft waardoor ik speciale herinneringen heb aan deze geur. Bovendien krijg ik altijd complimentjes dat ik zo lekker ruik als ik deze geur draag.

Gucci Guilty

Gucci Guilty is een warme, Oosterse en bloemige geur. Perfect voor een avondje uit of een dinner-date en alleen daarom al een grote favoriet van mij. Wellicht een beetje te zwaar voor de zomer, maar echt de perfecte warme geur voor de koude wintermaanden.

Chloé

Fris, verleidelijk, elegant en een geur die vrijwel iedere vrouw herkent of in haar collectie heeft. Chloé is een beetje zoet, maar heeft een frisse ondertoon. Een heerlijke geur die direct doet verlangen naar de lente.

Viktor & Rolf Flowerbomb

In een woord: onweerstaanbaar. Flowerbomb is een ware explosie van bloemen. Een beetje zoet en door te zware geur wellicht niet voor iedereen bestemd, maar ik ben er helemaal gek op. Ook de limited editions die elk jaar verschijnen zijn gorgeous en hebberigmakend mooi,

HUGO BOSS BOSS Jour

Een nieuwe favoriet en eentje die hoog op het verlanglijstje staat. BOSS Jour van HUGO BOSS is bloemachtig en fruitig tegelijkertijd en een heerlijke zachte geur.

Wat is jouw favoriete parfum?